100128

grattis lovisa till körkortet!!


tog bussen som gick 06.18 i morse för att träna med frida och bella. det är faktiskt riktigt skönt att träna på morgonen egentligen! efter det så blev det skola där det inte alls gjordes så mycket, gjorde en uppgift som var sen och sedan så delade vi bara in i gruppen vad vi skulle säga osv. sedan så blev det lunch och även en sväng på stan tillsammans med mia! och tog sedan bussen som gick 12.20 hem! har börjat läsa första twilight boken (för andra gången) och även vilat sen dess..
nu står jag och gör middag medan jag väntar på att resterande i familjen ska komma hem.
blir en sväng till bella ikväll med hon, martina och frida och vid 9 tiden så far jag till danne och myser.

100127


min partyprinsessa!

sitter på skolan med lovisa och caisa och försöker bli klar med arbetet. har inte speciellt mycket kvar så det ska nog gå bra. hoppas på att få sluta hyffsat tidigt. blir nog träning idag också, men det är najs!


knock you down.


sitter på skolan och jobbar med ett projekt som vi har i veckan. jag, marielle, lovisa och caisa började bli ganska så klara så vi ska nog dra oss härifrån snart.
blir träning och sen hem för att käka, duscha osv och efter det så blir det en promenad till konsum för att färga håret och umgås hos bella!

 


tisdag


<grattis till världens underbaraste emma lundgren som fyller 18 år idag!
hoppas du får en super dag för det är du värd! ♥ 


torsdag

nu far jag och tränar med mia!!


2010

har haft världens sämsta upptadering, men har bara inte känt suget.
ska väl ta och lägga in nyårsbilderna från kameran snart och be alla andra att skicka så är det gjort, haha!
lovet har väl varit bra och framförallt skönt! har myst med vännerna och danne, så ingeting har väl varit fel direkt, förutom att jag känner att jag saknar emma lundgren lite extra mycket!

annars då.. skolan började idag och kan väl säga att det började kanske inte så bra som tänkt... eller tjejer? ;)
hittade ett par skor som jag la av och funderar på att köpa imorgon, är grymt sugen... och 299 kr kändes ju inte heller sådär jätte dyrt..
har också hunnit med att se andra johan falk filmen och jag måste erkänna att det är så mycket bättre än vad jag trott, så snart blir det tredje!
nu blir det en dusch och sen kanske ta tag i franskan? eller så får det bli imorgon..

RSS 2.0