grillning!


                                                              

Ikväll blir det grillning till middag tillsammans med Frida, Frida, Sarah, Jenica och Bella. Ska bli mysigt att bara umgås med vännerna nu när det är hur fint väder som helst. Fast jag hörde faktiskt åskan någonstans..Efter vi har ätit vet jag inte vad vi hittar på, kanske badar, hittar på ngt annat ute, eller vad som helst, vi kommer nog på något! =) Några ska sova där, men jag vet inte riktigt om jag ska det eller inte, vi får helt enkelt se hur det blir, tar med mig kameran så vi får hoppas att jag tar några kort haha.. brukar inte hända så ofta.


Steg upp kring kvart över 11 idag, för att ringa till gymnasieintagningen, eftersom jag funderar på att byta linje, jag kom in på Thoren som var mitt första hands val, men jag har ändå blivit osäker på om jag verkligen vill gå det, och hon jag pratade med sa att jag skulle gå in och kolla på lediga platser, och fanns där något som jag var intresserad av så kunde jag då söka om till det.. men tyvärr fanns inte det jag hade tänkt mig, så nu vet jag inte vad jag ska göra..
nej nu ska jag kanske sätta mig ute, med en macka eller ngt, sedan blir det dusch och fixa till ikväll. skriver kanske sen, pusshej.

tisdag

Har inte skrivit på mer än en månad, för att suget har inte funnits där, eller egentligen blir det nog mest att man skriver vad man gör på dagarna, och det gör väl ungefär alla, så det blir tråkigt i längden, men nu blir jag en av dom också.

Har hunnit vara på en liten semester med familjen ner till Nyköping, bodde i min farbrors stuga, vi var väl där i 1 & ½ vecka ungefär. Vissa dagar längtade jag hem mer än något annat, eftersom jag inte hade någon i min egen ålder att umgås med. Men nu har jag varit hemma i nån vecka och jag måste säga att vädret den sista veckan har varit guld!!!
Helt otroligt skönt har det varit med sol och värme!

Bara för nån dag sen for jag och sarah ut kanske kring 3 tiden eller ngt sånt för att ta ett kvällsdopp på kanotudden, var faktiskt riktigt skönt när man väl doppat sig.
Sen så var jag också på pdol i lördags, hade väl hyffsat roligt, fick iaf träffa några lulebor som vi umgåtts med förut, riktigt kul. Får se ifall dom kommer hit någon kväll och tältar eller något liknande=D

 haha denna söta fanns på kolmården!


RSS 2.0