Jullov

Ja, som vissa kanske märkt (?) såhar jag då alltså inte skrivit på flera veckor, jag vet inte varför. Jag känner bara inte för att skriva, eller jag tänker på det så mycket. Så antingen blir det att fortsätta på den här, göra en ny, eller bara ta bort alltihop. Vi får se. Men jag ska berätta lite kort om min julafton. Våran familj firade den hemma under dagen och en bit in på kvällen tillsammans med mormor och min morbror. Sedan efter vi ätit och haft trevligt (öppnat julklappar, haha ) så for vi iväg till farmor och myste där tillsammans med några av våra släktingar från Stockholm.
image50 ni får inte ens förstora den :)

  -  Världens bästa mamma och storasyster!

Jag älskar er även fast ni är som ni är :)


- Lillkusin Linus.

Vad som fanns i mina paket var:
En digitalkamera (Cybershoot)
Biokort
Kläder
1 nytt sängbord
Pengar
Underkläder
En bok
Plattång
osv :)
Så jag känner mig faktiskt helnöjd! Och imorgon är det redan nyårsafton, det blir fest tillsammans med världens bästa männsikor. Först förfest här hemma i Ursviken, sedan blir det nog att vi drar upp till stan för att titta på fyrverkerier. Så nu hoppas vi att allting går bra precis som vi tänkt oss;)  Hoppas ni andra har haft en bra julafton och att ni får en superbra nyårs!

Torsdag

Ojojoj, det var verkligen länge sen jag skrev, nästan två hela veckor. Vad hände? nej jag vet inte, har inte orkat eller något, så det har bara inte blivit av.  I alla fall, så andra praoveckan så var jag på Avenysy tillsammans med Frida och tre stycken andra tjejer. Jepp vi var alltså fem st på en liten smyckesaffär, men stort var lagret och det fanns mycket att göra! :) Så när veckan var slut fick vi presentkort på 500 kr! Känns otroligt mycket, men då fick jag göra min navelpiercing :)
 :$

Så nu har skolan börjat om, har snart gått en vecka, Känns skönt, killarna är borta i 2 veckor, vi har lucia nästa vecka och sen är det ju nästan julafton?! Jag tycker det nästan nyss var sommar. Ta mig tillbaka dit...
Skolan har föresten skaffat 16 st nya bärbara datorer, har våran fattigskola verkligen råd med sånt? Vi sitter alltså nu och nördar oss framför dom.


Sådär, nu blir det att plugga inför noprovet som är imorgon, sedan äta och sen plugga igen. Får se ifall det blir nånting annat att göra ikväll. Eller jag ska förbi syster i alla fall. Måste låna plattången( jag har klippt mig och det ser hemskt ut när jag har mina lockar..) I helgen blir det bio med folk, på lördag kanske lite partyparty? :)
vad ska ni alla andra göra i helgen? :)


RSS 2.0