torsdag

Idag har vi haft friluftsdag, vi cyklades alltså 3 mil. Jag cyklade med frida, bella, emmab, emmal,lisa, matilda & caisa. Nog var det lite småjobbigt där med alla uppförsbackar, men man känner sig riktigt nöjd nu efteråt :}

Imorgon har vi svenskaprov ( satsdelar ) inte det roligaste inte.. och på morgonen där vid 10 ska jag till bergsbyn och fixa mina två fötter som jag har stukat,  och som är väldigt ont :( inte bra dära, men får hoppas på att det blir bättre efteråt, plus att jag missar skolan där då på morgonen :} wiie,

29 Maj

Igår fyllde mina småsyskon Maja och Mikaela år, de fyllde 8 puss.
och idag har jag äntligen fått min moppe som jag väntat länge på, men nu är den äntligen här, så snart så är det bara att börja köra ! (;



image7

Föresten så har jag läst ut boken "Glöm att ni har en dotter" den är skriver av Sandra Gregory , boken handlar alltså om henne, och denär även skriven av Mcheal Tierney. Det är en sann berättelse som handlar om hur ett enda misstag kunde förändra allt, Sandra bodde i Bangkok under en tid, och vart sedan sjuk, och ville hem till sin familj så hon tackade ja till ett erbjudande som en man erbjöd henne, att smuggla en litet mängd heroin. Det gick inte som de tänkt sig och blir tagna på flygplatsen och hamnar i fängelse.
En bok värd att läsa.


torsdag

Idag på skolan så har jag gjort två prov som jag faktiskt tycker att det gick bra på!
noprov och engelskaprov, inget av dom är nått favoritämne precis men men  (:
ikv så ska jag plugga lite på franskaläxa sen blir det kanske att vara med frida ett tag !


och imorgon fyller jag år, wiie, och min moppe kommer om en vecka har jag fått veta nu (: 




puss







måndag

ååh, solen har lyst ungefär hela dagen ! precis som min leende för detta ! (: tyvärr var frida sjuk idag, men imorgon då far jag och hon in till stan och ska kolla på kläder, har inte hittat mina skolavslutningskläder ännu, så jag får hoppas på att jag kanske hittar någonting imorgon. Dessutom är det Desperate Housewifes imorgon, wiiie.



+
ingen skola på onsdag ( fotboll med skolan )

-  har stukat min vänstra fot, den är lite uppsvälld,
men jag får hoppas på det bästa så att den blir bra till på onsdag.




nu snart ska jag fara iväg och se på utvecklingslagetsmatch på nyborg, som jag egentligen skulle spela, men pga min fot så blev det ingeting, men kan vara kul att se på !  :)

torsdag/fredag

fick just veta att pappa kommer hem inatt eller mer mot morgonen,  wiiie =)  har saknat dig..


ikväll har jag varit med frida och bella och vi såg först på film " I hennes skor " den är faktiskt ganska bra, när den slutat så begav vi oss ut för att grilla där vi fick sällskap av älsklingen, jonas, pontus och joel, där vi åt upp mitt pinnbröd som jag gjort, inte så lyckat alltså, men det var ändå första gången så, man lär sig med tiden :} HEHE.







torsdag

det värmde verkligen..........inte.




- - - - - - - - - - - - - - -

ikv blir det att vara med frida och bella det känns väldigt bra, !  (:



stoort + på

frida mikkelsen
isabella lundström
annie björk
emma lundgren

ni är bra ! [v]

Onsdag.

du är borta, bara sådär..




- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

har tillbringat kvällen tillsammans med världens bästa kille,

Christoffer Granlund, du gör mig till den lyckligaste tjejen på denna jord. [v]


Onsdag

Idag ska jag nog bara slappa tills jag har min träning som är mellan 17.00 - 18.00Nyborg. Tränade igår också med A-laget, var inte sådär otroligt kul, men sånt får man väl ta ibland.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

förlåt älskling, jag är bara så känslig ibland, och allt ska inte gå ut över dig, jag är så ledsen över det,
du är den enda för mig, och jag önskar att jag kunde berätta för dig hur mkt du betyder för mig för du är det bästa som har hänt mig och jag lämnar dig aldrig, jag älskar dig mest av allt bebbe, du är min livsglöd. (L)





stor + på Frida -  bästa vän.

söndag

Idag har jag fotbollsmatch mot Burträsk, där mina tremeningar Ida och Emma spelar, det kommer säkert gå bra, eller jag hoppas då det, jag spelar ju trots allt i det bästa laget :}  Vi vann förra seriematchen mot Stämningsgården med 5-1 så vi hoppas att det går lika bra denna gång.

bäst.




-- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - -- - --

Allting har blivit så konstigt nu,och jag blir så irriterad över vad du säger. Jag tycker inte att du ska lägga dig i alls.

jag saknar dig.

åh, jag saknar dig ganska så mycket.  Varför blev det såhär?


Vi tre föralltid så sa vi, men det här är inte föralltid, ni är fortfarande mina bästa vänner.
Alla stunder vi har haft tillsammans, alla skratt, alla sepe stunder, allt var äkta, jag saknar verkligen då det var vi tre, bättre fanns inte, ni är lycka.


Rebecka Johansson
Frida Mikkelsen




jag älskar dig.

tack för igår frida och martina, det behövdes verkligen, ni är bäst och jag älskar er otroligt mycket!
 


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

hej då tjejen.. tack för den du, du är den jag ser upp till och den jag älskar av hela mitt hjärta, du kommer nog aldrig att förstå hur mycket du betyder för mig, även om det kan vara mycket tjaffs så älskar jag att skratta med dig.
1 hel vecka...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

christoffer granlund, du är helt jävla otrolig, älskling jag älskar dig bara mer och mer för var dag som går. du och jag till slutet.


- helgen

Igår kväll så var jag på bio med Kippe, Frida, Jonas, Martina och Emil. Vi såg "Wild Hogs", den var faktiskt riktigt bra. När filmen var slut gick vi och köpte glass och sedan så tog jag, Martina och Kippe bussen hem. En lyckad kväll!

Idag så steg upp extra tidigt bara för att fara och sola med Martina och Frida, otroligt skönt var det. Så nu får jag bara hoppas på att jag har blivit lite brun också.

Ikväll så har jag varit med Frida och vi for runt och körde lite moppe för att hitta våran älskade dryck, men icket.
Senare så var vi med Martina, Kippe, Jonas, Emil och någon till som jag nu inte kommer ihåg namnet på ?!



puss på älskling också, du är bäst.



Jag älskar dig mest av allt !

RSS 2.0