helgen

har jobbat hela helgen. fre&lör 9.30-14.00 och söndag 14.00-17.30.
på fredagskvällen så var jag med martina, sarah, bella och emelie hos sarah. vi gjorde marängswish(eller hur det stavas) och sjöng singstar. jag och martina var dock inte där lika mkt som de andra för att vi gick ner till min syster för att färga håret. så både jag och martina blev lite blondare. i lördags så jobbade jag ju som sagt. sedan blev det party tillsammans med martina, emelie och padde hemma hos mig. senare på kvällen så gick vi till johannes för att umgås med de andra=)
söndag så jobbade jag for hem, blev hämtad av martina. for till mia, gjorde fler slingor på mig. sedan så stannade jag och martina kvar och såg film med mia, patrik och dp.

och idag så har jag varit ledig(!!), det var så jäkla skönt att sova ut.
var dessutom ganska så fint väder så det blev en sväng ut med martina, träffa padde osv. vi for sedan hem till mig och gjorde inte allt för mycket, jag duschade och så. och sen blev det mat på irna. for iväg och var med padde ett tag. sedan hem till mia även idag.

when it was gooooooood...


babyyy!

kom nästan nyss in från en lång pratstund med emelie. riktigt skönt var det ute och riktigt skönt var det att bara sitta och snacka. vi kom på att vi måste verkligen ta och styra något nu, alldeles för länge sen sist! ;)

annars ikväll så drog jag till furuögrund med familjen för att hälsa på släkten. farfar kom idag så jag ville som träffa honom. fick sedan hämtning därifrån av sebbe, martina och sarah. for hem till sarah och sedan ut och träffa padde och kippe. men det blev inte allt för länge. så vi for hem och sedan vid halv 12 for jag ju ut igen för att träffa emelie. så vi satt på sävenäs i ungefär 2 timmar. haha men det var rätt najs!

nu ska jag ta och kolla klart på ett vänneravsnitt och sedan sova för att orka jobb imorgon.
får se om jag åker med mia som också ska jobba eller om vi åker buss.
pussss

090723

är hur trött som helst idag men som sagt så är det bara till 2 så det ska jag väl klara av.
ska ta och byta om nu och sen blir det väl att gå till bussen..

the cell


har städat idag och tog även en cykeltur till konsum för att handla åt mamma, himla duktig jag är då.. haha.
martina slutade vid 6 och kom till mig efter hon var klar, vi käkade lite bullens korv, hihi. sedan så for vi ut en sväng, visste inte riktigt vad vi skulle hitta på. for till konsum och köpte godis sedan så for vi hem till mig, mamma och pappa skulle ändå på bio så.
johannes och padde kom efter ett tag, vi satt först ute och pratade i en evighet kändes det som?
när vi kom in och skulle se film så valde martina filmen " the cell" och den var verkligen inte den bästa film jag sett.
hängde inte med riktigt i vad som hände, haha menmen....

nu har dom farit för ett litet tag sen och nu ska jag se vänner♥ och sen sova, för imorgon väntar jobb..
sedan stan med bellis maybe, beror på hur ofräsch jag känner mig, höhö..

090722

efter jobbet igår så for jag hem och duschade och gjorde mig klar sen så kom martina och hämtade mig. vi for till santana och käkade, vi satt nog där i 2 timmar tror jag.. haha
vi visste inte riktigt vad vi skulle göra, eftersom att vädret var så jävla tråkigt.
men vi var iaf med kippe, manne & johannes.
kippe körde hem mig, såg ett vänner avsnitt och sedan somnade jag och vaknade strax före ett. så otroligt jäkla skönt att vara ledig idag!! känns som att jag jobbar hela tiden.
jobbar nu tors-sön och är sen ledig måndag och tisdag. men pengar är pengar, så..
nu ska jag fortsätta med städningen jag håller på med


gotta be somebody.



mums..

är hur trött som helst, men jag ska klara detta. tiden brukar ändå gå rätt fort så länge det finns något att göra vill säga.
bara lite jobbigt när det är hur mycket folk som helst som ska käka.

nej, jag tror faktiskt jag har bestämt mig nu. inge pdol för mig, varken emelie elle bella verkade speciellt taggad heller.
så blir hemma i skellefteå istället. det blir säkert bra ändå.

nu blir det att börja gå mot bussen ser jag.
puss!

090721



jobb som sagt idag. gick ganska fort!
kvällen har spenderats i hamn med martina, josse, johannes, padde, kippe och manne.
mycket snack, mycket skratt och lite film.

just nu sitter jag och snackar med emelie på msn om pdol. jag vet inte riktigt hur det kommer att bli med detta i år..
känner mig helt plötsligt inte lika peppad. för jag började tänka på att jag kommer säkert känna att när jag väl är inne på området så kommer man inte vilja vara där och då kommer pengarna vara helt jävla bortkastade. därför skulle jag vilja spara dom till något annat som man kan göra i sommar.
jag och martina har då börjat prata om att fara till luleå och hälsa på krille någon dag,
som förresten hörde av sig idag, ÄNTLIGEN!!!!
har varit så jävla orolig, men nu slipper jag det.
älskar dig gubben:)

nu blir det att kanske se ett vänner avsnitt och sedan sova, jobb imorgon igen, sedan ledig onsdaaaag!


someday.

vi käkade middag på ombord i skehamn och maten där var riktigt god faktiskt!
efter det for vi hem till oss och fikade. gick ut och träffade padde tvärt och gick sedan in igen för att vänta på martina.
när hon kom så for vi och mötte padde, for till bilisten och sedan till johannes. såg lite film, spelade lite ufc (heter det så?:$) och bara tog det lugnt.


nu ska jag snart sova så jag orkar upp imorgon för att jobba, men endast till 2 så det känns skönt!
puss.


090719

har inte så mycket att skriva. trästock har varit lite blandat, vissa tillfällen kan det vara kul, och vissa tillfällen riktigt jävla tråkigt. men jag for iaf dit både fredag och lördag. har dock inte varit ute så speciellt länge. jobbade på lördagen så, och idag fick jag ledigt för att vi ska ut och käka för att fira hasse. så det är rätt skönt.
men annars har det inte varit speciellt mycket drag om man säger så, därför taggar jag pdol istället!!!!
det blir nog hur mycket roligare som helst, plus att jag SKA träffa krille där.





vill inte behöva gå och oroa mig. men jag får inte tag på dig och du hör inte av dig..


090716

blev så att jag följde med på stan i alla fall. det blev jag sarah, frida och jenica. varken jag eller jenica hade pengar att shoppa för så vi var bara där för att hjälpa frida och sarah eller vad man ska säga.
i allafall sarah eftersom hon brukar ha lite problem på den fronten ;) men hon hittade massor med fina saker, så det var ju great! på kvällen blev det att åka gummibåt i älven tillsammans med sarah, jenica och martina. riktigt mysigt faktiskt. vi förflyttade oss senare till haratjärn. jag är riktigt vattenrädd men hade bestämt mig för att ta ett dopp men det ändrades väldigt fort när vi såg en blodigel..
idag så har jag inte alls gjort mycket, bara legat och slöat hemma tills vi nån gång vid 3-4 for till mormor för att fira min morbror hasse som fyller 50 år idag. =)

och nu känner jag att jag ska kika på lite vänner för att sedan somna så jag orkar upp för en låååååång arbetsdag imorgon. direkt efter jobbet (som slutar halv 8 ) så blir det dusch och sedan trästock tror jag.
aja, puss

som jag hade dig förut.

blev att se ett vänner avsnitt. nu är jag helt körd = trött.
så det blir nog att lägga sig och sova strax, orkar inte med att försöka hålla mig vaken, och jag ställer ingen jäkla väckare imorgon utan jag vaknar helt enkelt när jag vaknar. blir nog skönt.
hade varit skönt med en promenad också, men eftersom att jag är så trött så blir det inte av ikväll/inatt.
får hinnas med nån annan dag, eftersom att det händer ändå inte speciellt mycket nu för tiden.

är på otroligt dåligt humör så det blir sängen nu.
puss.

i was born to make u happy.

jobbet gick rätt fort och bra idag. sedan blev det en sväng på stan med mia och även mamma ett tag. fick ett par nya leggings av mammsen och mia köpte ett par örhängen åt mig.
sen när jag kom hem blev det direkt att byta om för att fara ut på en jogging/promenad tur tillsammans med jenica och bella. rätt skönt var det ute, förutom att det var så jävla mycket flugor och skit.
sedan blev det hem och käka titta på lite vänner och dusch och sedan ut tillsammans med martina och jenica. for och träffade padde och erik.
for efter ett tag ner på kanot för att invänta de andra så att vi kunde spela volleyboll.

finns inte så mycket att säga, men tack till erik för skjutsen hem iaf=)
är ledig imorgon så jag ska njuta av det genom att vara uppe tills jag verkligen känner för att sova och stiga upp när jag verkligen känner för det.
får väl se hur trött jag är imorgon om jag orkar följa sarah osv på stan.

NU vänner, eller om inte någon har ett bättre förslag?

är så jävla less på allting, precis ALLTING!


emelie!

jag saknar min baby!

forever

fredagen spenderades tillsammans med stina och sen på kvällen kom även sarah, bella, josse och martina och höll oss sällskap. vi satt vid älven och pratade osv. rätt skönt faktiskt!
på lördagen sjukanmälde jag mig, sov mest hela dagen. for på coop med mamma och sedan blev det middag hos grannarna. på kvällen/natten var jag barnvakt åt mina småsystrar. kom i säng vid halv 5 snåret vilket resulterade i att jag var väldigt trött på jobbet dagen därpå, eftersom att jag började halv 11.
senare på kvällen igår så var jag med martina, padde och erik. vi bestämde oss för att fiska. men eftersom martina endast var den som fick fisk(endast små! haha) så for vi ganska fort hem till padde och såg en film. kom inte ihåg vad den hette men det var faktiskt riktigt bra men lite läskig med alla hajar...

idag har jag jobbat och jag var nog ännu tröttare idag än vad jag var igår. men jag har vilat efter jobbet så nu är det rätt okej!
har nyss duschat och ska verkligen försöka komma i säng i tid ikväll.

kiss from a rose.

  
nu blir det strax att gå och lägga sig så jag orkar upp imorgon. blir först som sagt jobb i 4 ½ timme. sedan så blir det att möta upp stina i stan och fixa några saker eller så. sen så går vi hem till henne, gör oss klara osv.
och sen på kvällen blir det nog att umgås med några fler, det blir nog najs!

nej nu blir det att kolla lite bloggar eller se ett till vänner avsnitt bara för att bli trött.
vänner lockade mer, så det får bli så.
godnatt!


090709

jobbet igår gick väl bra förutom att jag gjorde illa mig när jag skulle hacka lök. så nu sitter det två skärsår på två olika fingrar.. lyckat!
jobb även idag och det är faktiskt ganska skönt att jobba när det bara är mellan 9.30 - 14.00. förutom att det är otroligt jobbigt att ta sig upp på morgonen. men vad gör man inte för pengar?

nu ska jag ta och lägga mig och se några vänneravsnitt sedan så blir det dusch. jag har planerat att jag ska lägga mig tidigt ikväll om jag ska orka med morgondagen.
puss

090708

nu har jag inte skrivit på tusen år igen, men ibland så orkar jag verkligen inte. jag jobbar, jag umgås jag försöker hinna sova osv.
snart ska jag dra iväg till jobbet och jag känner mig inte taggad nånstans, jag är hur trött som helst och skulle nästan göra vad som helst för att bara få lägga mig ner i sängen igen och sova.
jobbar nog bara till 2, eller det beror väl på hur mycket folk det är för annars kommer jag väl få jobba ännu mer = ännu mindre taggad.
vill bara hem och sova efter jobbet...

hm, vad mer har jag att säga. inte så värst mycket, men stadsfesten har jag hunnit vara på också. det var väl sådär. alla karusellerna är väl roliga iaf.
igår så var jag med david och stina. kul att umgås med dom eftersom att det inte händer allt för ofta.
NU ska jag gå och klä på mig och SEN traska mot bussfan.
sov så jävla gott alla andra. (förutom du bella)


RSS 2.0