måndag.

Otroligt tråkig dag idag.. okej, skolan gick hyffsat fort så det känns bra. När jag kom hem gjorde jag typ ingeting utan jag gick och la mig? sovde till 7 ungefär sen gick jag upp och åt lite och nu sitter jag bara vid tv:n och gör ingeting alls.. känner mig bara helt jävla tråkig och deppad. Nu tycker jag att vi ska dra ihop nånting snart, nånting riktigt jävla kul, så att man inte behöver tänka på allt detta negativa som finns i denna skitvärld! :)
I helgen så var jag med massa folk, på fredagen var jag faktiskt på grottan ;o ah, vilket liv liksom, men det fúnkade att träffa folk osv, david fick även sitt körkort så vi träffade han och åkte en sväng. På lördagen följde jag och såg på när Jenica, Bella och Emma bowlade, man vart riktigt sugen. David var även med där! =D

Nu ska jag väl fortsätta att se tv och kanske poppa popcorn , vettefan? Sedan blir det väl säkert en tidig kväll också, får väl se hur det blir med det. Imorgon blir det kanske Sarah och någon fler? I helgen får vi väl hoppas på att allting går som det ska, annars så kommer då allt kännas lika meningslöst som det gör nu. SÄG TILL OM NÅGON VILL GÖRA NÅNTING KUL FÖR ENGÅNGSKULL?! 0703485187
men annars, ha en bra kväll ni andra..



jag som trodde jag hade klarat det, men nu har det visat sig vara motsatsen. Vad ska jag egentligen behöva göra för att glömma?
fuck this shit.


tisdag!

Andra dagen av veckan har gått. Känns som att tiden bara rinner iväg, fast på något sätt så känns det som att jag har fastnat mellan timmarna/dagarna/veckorna... Vårat lan blev då av i helgen, fast det blev på lördag/söndag. Vi hade det jätte mysigt, var ute tillsammans med kompisar nästan hela natten "hehe". Funkade det med, Jenica for hem vid 6 på morgonen för hon var tydligen trött och skulle upp och plugga, haha. Så hon for men jag och Sarah satt uppe ett tag till, eller drygt en timme, sedan somnade vi gott som SATAN.



     - myspys med världens bästa jenica och sarah!

 sedan var det en söt liten katt och hälsade på också ;)



Igår måndag så var jag och sarah trötta som fan, men vi tog oss till grottan, och jag fattar inte egentligen vad vi gjorde där, vi lås som mest och sov och hade oss, kunde man lika gärna ha gjort i sin egen säng hemma ;) När jag kom hem gick jag och la mig. Kändes dock som att jag bara sov i typ 5 minuter eller något sånt.  Så idag har jag bara varit hemma, sov där någon timme efter skolan och efter det har jag bara sett på tv. Först Extreme home makeover, sedan Gossip girl och nu Mina jag och Irene. Imorgon blir det nationella i svenska (uppsatsskrivning) tillsammans med alla andra som inte har gjort det. Så det blir skönt att få det bortgjort. Efter skolan blir det stan tillsammans med Jenica och Sarah. Ska köpa ett par skor, har redan bestämt vilka så det blir inga problem alls.

Har märkt också att man ska nog kanske inte fästa sig vid för många personer eller kanske inte någon alls. Förr eller senare så försvinner de på nått vis ut ur ens liv. De kanske finns kvar där, men inte alls på samma sätt. Vet ändå inte varför det blir så.. man kanske växer ifrån varandra med tiden? men måste det verkligen vara så?
äh strunt samma..


" Don't ask any questions and don't try to understand."

! :)

Min Tjej & Kill sida
Your boy side:
[x] du älskar tröjor med luva
[x] du älskar jeans
[x] hundar är bättre än katter
[x] det är kul när någon gör sig illa
[ ] du hatar shopping
[ ] sorgliga filmer suger
[x] du har x-box, wii eller liknande spel
[ ] du lekte med leksaksbilar som liten
[ ] någon gång har du velat bli en brandman
[x] du har ett DS, Ps2 eller liknande
[x] du kollar på sport på TV
[x] våldsamma filmer är bra
[x] du pratar med din pappa för råd (ibland)
[ ] du har massor av kepsar
[x] du gillar att kolla på fotbolls matcher
[ ] du tycker det är coolt med baggy jeans!
[ ] du tycker det är knäppt med sovaöverparty med massa folk
[x] grön,svart,röd,blå eller silver är någon av dina favorit färger
[x] du älskar att vara galen utan att bry dig vad folk tycker
[x]sport är kul
[ ] pratar med mat i munnen
[ ] använder boxers?
Summa: 13

Your girl side:
[x] du använder läppstift/läppglans
[x] du älskar att shoppa
[x] du använder eyeliner/kajal
[x] du bär färgen rosa någon gång
[x] du går till din mamma för råd
[ ] du hatar att bära färgen svart
[ ] du gillar att hänga utanför gallerian
[x] du älskar att få manikyr och predikyr
[x] du gillar att bära smycken
[ ] kjolar är en stor del av din garderob
[x] shopping är en av dina favoritsaker
[ ] du gillar inte filmerna star wars
[x] du har gått i dans eller gymnastik
[x] det tar dig ca en timma att göra dig i ordning
[ ] du har fler än 10 par skor
[x] du bryr dig om hur du ser ut
[x] du gillar att ha klänning när du kan
[x] du gillar att ha parfym
[x] du använder tjejunderkläder
[x] du lekte med dockor som barn
[x] du gillar att sminka andra för nöjes skull
Summa: 16

kärlekens dag.

efter att ha spenderat kvällen hemma, så känns det faktiskt otroligt jäkla bra. Har till och med haft roligt.. låter kanske helt otroligt kanske, men... nu ska jag plugga lite granna och sedan blir det sängen för att orka upp till skolan. Imorgon, helg! Känns helt underbart bra!
vi ses kanske, vem vet? ;)






jag tycker att du är världens bästa.
går inte att jämföra dig med någon..

Alla Hjärtans Dag.

så, den 14 Februari har vi då. Kärlekens dag. Dagen har spenderats på skolan, men kändes skönt eftersom att vi slutar 13.30! Ikväll blir det nog att vara hemma med mina småsyskon, kanske inte världens roligaste sätt att "fira" alla hjärtans dag. Fast egentligen tycker inte jag att man måste göra nånting speciellt, men jag har väl en önskesak jag skulle vilja göra.. Måste dessutom plugga ikväll. Ska göra 3 prov imorgon, känns inte sådär peppande på det. Det är no-prov matteprov och engelskaprov så det blir ju som att plugga stenhårt!

Imorgon, fredag! Får hoppas på att det blir vår lilla lankväll (jag,jenica och sarah), hade riktigt mysigt förra gången faktiskt. Mer än så blir det nog inte, eller vi hittar nog på nånting att göra på kvällen i alla fall :)


hoppas alla ni andra får en jätte bra alla hjärtans dag!



damian jr gong marley - road to zion (L)

tiiiisdag.

Så, andra dagen av den nya veckan. Har haft musikprovet idag, det gick nog hyffsat bra, svarade då på allt så då får jag bara hoppas på att det mesta var rätt då! =D Sen så eftersom jag var sjuk förra veckan så ska jag göra nationella i svenska imorgon (läsförståelse), sedan kommer uppsats skrivningen nästa vecka. Dessutom när jag ändå pratar på om prov så har vi engelskaprov på fredag, och no och matte prov när Göran blir frisk, vilket kan bli vilken dag som helst då! GREAT!.. Annars förutom det så är det väl rätt lugnt. Snart sportlov och sånt där, ska bli riktigt skönt kan jag lova!
I helgen vad händer då? mja, no party.. blir nog kanske lan tillsammans med Sarah och Jenica, (ja, skratta om ni vill..)
Sen får vi se vad som mest händer. Ska på stan nästa vecka också, för att köpa skor och kläder. Känner mig snart naken... och det skulle ju vara förjävligt ifall jag gick runt naken.. HAHA äh skitsamma.
Nu ska jag nog snart krypa ner i sängen och sova underbart gott, puss!




"oh, I love you boy, I really really do.."

tävling på g! =)

                    image71

sådär, har nu bestämt mig för att vara med i en tävling, har aldrig tur i sånt här men jag menar varför inte testa ändå?=) Så gör det du med, riktigt fina saker som vinst dessutom ;) För att vara med så går ni in här: http://xpresscoco.blogg.se/1202311018_tvling_hos_xpresscoco.html

så anmäl dig nu innan det är försent !

fredagkväll.

hejsan, har inte skrivit på sådär en vecka eller nått. Fast det är väl ungefär så det brukar vara med mig, jag skriver och sen tar jag ett långt uppehåll, lika bra det..

 - typ jag då..i mina bästa dagar.
Mja, i veckan har det inte hänt allt för mycket, har legat hemma hela veckan, sjuk... förkyld, feber & ont i huvudet. Var till vårdcentralen igår och skulle kolla om jag hade halsfluss eftersom att min "hals" har varit väldigt uppsvälld. Som tur var hade jag inte det då, men jag tycker inte heller dom var speciellt noga med testet, men jag är väl snart frisk så! =D I veckan har jag dessutom missat fyra prov, två nationella och två vanliga. Eller ja, matteprovet blev flyttat till på måndag, så det gör inte mig så mycket, måste ändå göra bort allting nu när jag kommer tillbaka, vet bara inte när man ska lyckas klämma in nationella i svenska..
så jag har då alltså legat inne och inte gjort ett piss, har nästan inte kunnat äta pga halsen, men nu känns det bättre. Fick  dock inte gå ut idag ändå, så jag passade på att tillbringa lite av kvällen med att vara med mina småsyskon, inte allt för ofta det händer, (inte allt för ofta vi är på "bra humör mot varandra") men det passade utmärkt ikväll. Resten av kvällen ska jag väl bara kolla lite på tv, kika runt här och bara chilla. Imorgon blir det att träffa vänner skulle jag tro, som jag inte gjort på 100 år snart känns det som.. Så det ska bli mysigt..

-hoppas ni alla andra har haft en bättre vecka och att ni får en bra helg! =D


j&s- sunshines.
f- jag saknar dig, tro mig..

lördag natt/söndag morgon.

Hej! har inte skrivit på ett tag, men har inte orken för att skriva. På sista tiden har det väl inte hänt allt för mycket. Varit med kompisar och allt det vanliga. Det funkar perfekt för mig. Just nu sitter jag tillsammans med Sarah och Jenica och vi "lanar", haha, låter roligt, men vi fick bara upp iden om att dra ihop datorerna och chilla hela natten med att spela roliga spel och bara ha allmänt kul!  I veckan händer nog inte allt för mycket, förutom i skolan då, prov i no, matte och dessutom så börjar nationella nu. Känns inte sådär peppande direkt, men lika bra att göra bort allting nu. Snart är det ju ändå sportlov och sedan påsklov och sen är det ju i princip sommarlov!
nej, nu blir det att fortsätta nörda sig, puss.







"fan, jag hatar dig din jävla subba."


RSS 2.0