Do you like to see me broken? Why do I still care?

i fredags blev det ju somsagt shopping i umeå med bella och emelie. köpte två tunikor, ett linne och en tunika till mamma. jag tror att det var allt. men sen så kom mina skor också som jag hade beställt, fina och faktiskt riktigt bekväma var dom.
på kvällen så blev det att umgås med massa folk i ursviken, sov även hos sarah.

vaknade vid 11 på lördagen av att emelie ringde och sa att vi skulle till solbacken på ett litet tag, så jag skyndade mig hem. for på solbacken>hem och städa>duscha>hem till mia och patrik>hämta sarah>hem och göra sig klar.
kändes som att det var lite för stressigt, iaf lite för mkt att göra under en kort tid. tjejerna kom iaf mellan halv 5-5 tiden och då började vi grilla maten och hade det bara allmänt trevligt.
tack för en jätte fin kväll tjejer och även killar som vi umgicks med under kvällen. blev också så att jag sov hos sarah en till natt.

idag har jag varit otroligt sliten och trött. orkade mig just och pass ut ett tag till kanot. det blåste lite för mycket så det blev inte att vara ute så länge. lika bra det.
och inatt ska jag sova så otroligt skönt  har jag bestämt.

090528

det blev ingen skola idag, för vi skulle endast ha en lektion och den skulle börja vid 2/3 och det orkade jag inte med. så det blev träning istället.  sen nu ikväll så har jag...... spelat volleyboll. hihi lika kul som alltid!=D
sen så får jag ju inte heller glömma att mina småsyskon maja och mikaela fyller 10 år idag, hihi småstumporna börjar bli stora!
det blir att gå och lägga sig tidigt ikväll, ifall jag lyckad somna eftersom att jag har sovit ngn timme på eftermiddagen. för imorgon 07.18 går bussen till stan, 07.55 går bussen till umeå. och där blir det shopping tillsammans med emelie och bella! he blir nog najs. kommer hem på eftermiddagen någon gång. kvällen är öppen för förslag?! ska iaf umgås med bella och sarah, tror jag=]


090527

blev endast svenska lektionen idag och sedan käk på calles. blev ingen träning heller för min del, jag har blivit hur lat som helst. men imorgon då blir det av!
kramade dessutom caisa hej då idag eftersom att hon och frida far till rhodos ikväll. skulle ju ha känts lite bättre ifall de hade packat med mig ;)
nej, ,men nu ska vi inte tänka så. har ju ändå massor att se framimot i helgen. på fredag så far jag bella och emelie till umeå för att shoppa. på lördag så blir det grillmat & party för fulla slanten.
hoppas också att mina skor kommer typ imorgon?! ville ju som gärna ha dom innan helgen och dom borde ha kommit före det eftersom att jag beställde i söndags..
sen så kommer jag nog inte heller få något sommarjobb, så kul liv jag kommer ha i sommar.. inget jobb=inga pengar=inget liv.
huhuh nu ska jag fortsätta städa sen blir det snabbdusch och sen kommer främmandet.
puss


090527

det blev volleyboll igår och det var lika kul som vanligt!
idag är det pissväder och det blir ingen orientering för mig, utan jag kör på att träna själv istället.
efter skolan blir det somsagt träna, handla lite och sedan hem och typ städa. får främmande ikväll så det kan ju vara bra ifall det inte ser ut som ett bombnedslag.
nej nu ska jag gå ner till bussen, puss!


090526

blev endast matte och engelska idag. hann med 13.20 bussen.
på matten så fick vi veta nationella och det gick väl ändå hyffsat bra, men lite surt..
och på engelskan samma sak, men vi fick inte veta själva slutresultatet och sen så hade vi prov och jag hoppas väl som vanligt att det gick bra.
efter skolan så har jag mest legat och sovit och vaknade upp för bara 20-30 min sen. blir kanske volleboll ikväll ifall det inte börjar regna mer.
nu ska jag se ifall jag orkar äta något, tjing.

thinking of you.

mitt humör blev faktiskt bättre. mycket bättre.
det blev volleyboll och fotboll med massa fina personer  ♥
fick dessutom några presenter, vilket var hur gulligt som helst!
nu ska jag vänta och se ifall jag snart får hem sista oth avsnittet av frida. då blir det att kika på det och sen sova!
imorgon blir det matte>engprov>franska.

I just wanna be with you

fyfan, mitt humör är inte på topp idag märker jag. humörsvängningar som satan, ena stunden är jag glad och ena så ligger jag och bölar. hatar att det ska vara såhär.
nu ska jag bara invänta bella, sen så ska vi väl traska mot kanot, hoppas på att humöret blir bättre.

090525- grattis till mig!

blev inte så att jag skrev igår. var alldeles för trött. vaknade vid 3 och såg lite tv och sen efter middagen nån gång så for jag ut med lite folk för att spela volleyboll, dock så var jag inte med.. vart på dåligt humör.höhö.
sen när jag kom hem blev det pluggning som resulterade i att jag klarade provet idag!!
men i alla fall, lite om umeå:




jag, sofia, emelie,bella, nils och marcus åkte med varandra.




väl framme i umeå, så for vi till grubbe(efter ett antal felkörningar) där vi skulle på någon fest.
men vi tjejer stannade inte speciellt länge, utan vi bestämde oss för att ta bussen in mot stan.




och inne i stan blev det att kolla på artiser osv, käka på donken och bara ha trevligt.
fast vi hann med några otrevligheter också, sofia var på g iaf! ;)




vi fick hämtning av sofias pappa och mamma strax före två!
men istället för att komma hem den tiden vi skulle så blev det lite senare eftersom att efter vägen så såg vi jonte,tj och joel stå och har lite problem med bilen, så dom fick hänga efter oss, haha alltså i ett sånt här snöre/rep..





 sen finns det nog inte så mycket mer jag orkar säga.
vi körde hem dom till gunmark och stan och sedan mot ursviken så jag var hemma vid 5 när solen just hade kommit fram typ.




men i alla fall, tack för en rolig kväll tjejer! ♥

nej och nu idag så fyller jag 17. en helt värdelös ålder egentligen. men som de flesta säger: nu är det bara 1 år kvar!
kan ju bara hoppas att det här året kommer gå fort också. nu blir det mat, puss!


090524

har nästan precis kommit hem från umeå-resan. höhö, blev ju som väldigt intressant där på vägen hem och det blev också lite senare än vad vi tänkt oss, men vad gör det, förutom att jag snart har varit uppe i 24 timmar och det känns inte great.
så nu när solen har kommit fram och det ser ut att bli världens finaste väder inom kort så ska jag gå och sova min efterlängtade sömn.
skriver mer om igår/inatt/idag imorgon när jag vaknar... om jag vaknar, höhö..
sov gott.

umeå

nu far jag till emelie och sedan så bär det då av till umeå.
vet inte riktigt när jag kommer hem, men ikväll/inatt blir det då, puss

090523- jag har fastnat för dig igen..

gårkvällen spenderades först i hamn hos emelie med hon och bella. blev lite ölspel och lite annat. sen kom sofia också!=) vi drog ut efter ett tag för att fara till kallholmen där alla skulle vara men tydligen så var alla påväg där ifrån - till urs ist.
så micke körde oss till ursviken. vi träffade på lisa, caisa, amanda, josse osv.
senare vid 12 tiden? så blev jag, emelie, bella och sofia sugna på käk så nils körde oss till krysset för maaaaat!
kom hem vid halv 2 tiden och slocknade typ 30 min efter det, pappa hade även kommit hem då!

idag så blev det att kliva upp strax efter 6 eftersom att mia skulle hämta mig kvart över. blev att jobba med henne.
sen när vi kom hem vid 10 så blev det en promenad till henne-isglass framför tv:n - promenad hem. kan lova att det var stekthett ute!
nu ikväll så ser det ut som att det blir umeå?! kan bli king.

090522

igår så blev var jag på väldigt dåligt humör, hade ingen speciell anledning egentligen. var bara mest ledsen och trött på allt tror jag. jag for hursomhelst till emelie och var med henne, sofia och bella.
vi spelade kubb (och det laget jag var i vann varje gång, tyckte det var värt att nämnas ;) ), sen så bakade vi muffins, eller jag och emelie mest, höhö. sedan blev det mean girls. riktigt trevlig kväll även fast mitt dåliga humör!

ikväll blir det kanske att fara förbi kallholmen och kolla läget. annars så hoppas jag att jag inte går och lägger mig försent eftersom jag troligtvis ska upp imorgon och jobba med mia.
nej, nu ska jag ta och duscha.

090520

for på nova ikväll. åkte med rebecka, tobbe, och kippe in till stan sen så mötte vi upp jenica.
det var typ rätt kul ändå, eller till en viss del. var mycket folk och mycket dans. kom hem för ett tag sen och jag har ont i huvudet och är bara allmänt less. jävligt less! så du som håller på att ringa mig och smsa kan ju gärna sluta med det, så länge du inte kan stå för vem fan du är och vad du egentligen vill.


hahah åååååååh, jag är så förbannad och sur och ledsen och trött och död. och jag hatar allt!
haha nej såfarligt är det väl inte, men jag känner mig inte på topp alls.

090519

 
ja tycker om er :$

idag har skoldagen var otroligt jävla jobbig, plus att jag har varit grymt nervös men nu när det är gjort så är jag rätt nöjd och glad.
haft
matte nationella del 2
engelska redovisning
franska prov

today, och nu är det ur världen. hur skönt som helst.
nu har jag dock ont i huvudet och jag vet inte vad jag ska ta mig till.
bella, jag är fett sugen på cola, känns som att jag skulle bli världens lyckligaste på jorden om jag bara fick en liten klunk.
haha..........
ikväll blir det nog fotboll på kanot med massa folk precis som igår.
det blir nog trevligt.
nu har jag hunnit prata med jenica i telefonen också, får se hur det blir imorgon riktigt!

090518

vädret är king! men tyvärr så är jag inte någon människa som klarar av att ligga still i solen för länge. jag blir helt enkelt rastlös. men ett tag har jag lyckats ligga ute iaf. nu så har jag ton med skolarbete att göra. har påbörjat mitt engelska-arbete iaf, men är inte riktigt klar än. men har bestämt att innan middagen ska jag vara klart med det. sen så måste jag också hinna plugga franska eftersom att vi har prov imorgon....
tur att denna skolvecka endast är tre dagar!

090517- dagen efter.

mår precis som jag förtjänar - skit.

kom hem vid 1 idag, då det var som varmast. och jag har inte legat ute en enda sekund. utan det blev sängen direkt för att sova ännu mer. nu har jag nyss varit snäll och hjälpt maja och mikaela att he upp studsmattan.
snart blir det mat och jag längtar till och med. efter det skulle jag bara vilja gå och sova lite mer. men sen när jag tänker på allt plugg vi har till imorgon och på tisdag så vet jag inte om jag ens kommer att få sova något inatt..
nu ska jag göra något vettigt.

090516

tagga!!!!!

090513

matte nationella, ja vad ska man säga...känns iaf som att det gick åt helvette.
slutade tidigt idag, före 1 efter en jobbig idrottslektion. jag hoppas att jag inte var den enda som tyckte det var jobbigt.. höhö.
hann nästan bara komma hem sen så bar det av till hamn för att sola med emelie, ruskigt skönt!
sen när jag kom hem så blev det en tupplur på två timmar, ovanligt? nej, inte direkt.
nu ska jag försöka sätta mig ner och plugga franska, utan att låta datorn eller tv:n störa mig.
undra hur det ska gå. men ifall jag är duktig så kanske jag kan belöna mig med att se oth♥ hihi, mja plugg nudå!


natten till idag.

dhw var rätt så bra. jag blir typ aldrig less.nu ska jag typ ändå försöka sova så jag inte är så himla trött imorgonbitti. matte nationella direkt på morgonen. kändes inte king. får väl hoppas på det bästa..
hoppas det går bra för er andra!
sov gott!

090512

blev ingen träning igår. fick migrän helt plötsligt från ingenstans. eller jag tror då att det var migrän. såg suddigt och huvudet dunkade. for hem och sov massa timmar. senare på kvällen blev det en promenad tillsammans med bella!

   
idag så åt jag och mina söta vänner mat från subway. vi åt dock inte där utan gick till hjorten och satt oss i solen och käkade. rätt så skönt! blev ingen träning idag heller, var nog helt enkelt för lat, och det känns inte ok!
men har ändå hunnit gå en promenad till mia och lämnat tillbaka en nyckel. träffade frida och emmabjörk dessutom!
nu ska jag ta och kolla igenom min uppsats lite snabbt innan jag skickar in den och sen blir det dhw.

090510

igår blev det att vara hemma men dock inte själv, utan emelie,bella,emma,kippex2,johannes,richard,padde och radde kom hit. vi såg på tv, spelade xbox och tog det bara lugnt. de sista for hem ungefär vid 3-halv4 snåret. jäkligt trött var jag då, haha.
vaknade först idag vid 11 och sa hejdå åt min sovkompis. la mig sedan i sängen igen till klockan halv 1 ungefär.
sen nu idag har så har jag spenderat hela dagen och kvällen tillsammans med mia och patrik. kom nyss hem.
vi har varit så otroligt jävla duktiga! var först på solbacken och in till stan en sväng. sen blev det storstädning i deras lägenhet, eftersom att de har gjort om där så har det inte varit speciellt rent nånstans. så nu är vi alla rätt glada och stolta. till och med jag som inte ens bor där.
nu känner jag mig ofräschast i världen. men jag orkar inte bry mig. ska snart lägga mig i sängen och sova så otroligt skönt. sedan blir det ännu en skoldag imorgon(visst fan gick helgen fort?!) men som tur är så är det en väldigt kort dag på skolan som avslutas med träning innan jag tar bussen hem. blir nog bra deeeee.
hihi himla puss.


090509

det finns vissa tillfällen som man tycker om sina syskon sådär extra mycket. imorse var inte ett sådant tillfälle.
kära mia ringde tjugo över fem och ville att jag skulle jobba med henne eftersom att patrik inte kunde. sa först nej. men sen när det lät som att hon fick gråten i halsen(kanske endast för att jag skulle tycka synd om henne.) så gav jag med mig tillslut. fick sova en timme till och sedan vid halv 7 kom hon och hämtade mig.
var inte alls kul att stiga upp, men det var faktiskt inte lika jobbigt som jag tänkt mig och på ett sätt roligt att träffa henne.
kom hem vid halv 11 och har sovit sen dess, nu känner jag mig mer död än vad jag gjorde när jag klev upp..

nu blev jag just ensam hemma, hela natten dessutom. mamma är i malmö och pappa, maja och mikaela for just iväg till furuögrund för att sova där. vad som händer ikväll är inte än bestämt...

090507

nationella gick ju inte direkt bra, men kanske inte dåligt heller? nej jag vet faktiskt inte, men jag hoppas jag klarade det iaf. annars har jag ett problem..
nu i eftermiddag/kväll har jag hunnit vila en timme-solat tillsammans med sarah&bella-gått en liten prommis med sarah-skrivit på uppsatsen.
känner mig ändå rätt så duktig när det gäller uppsatsen, känns bra att det inte alls är långt kvar tills den är klar. och när den är det så kommer allt känns så himla mycket bättre, iaf nästan allt..
har ju dessutom helg nu också, känns underbart! men ska ändå snart ta och krypa ner i sängen så jag inte sover bort hela dagen. ska städa och jag längtar typ? då måste det vara något fel.
hihi godnatt!

här är en bild från valborgs på sötkorvarna som jag umgicks med idag.

090506

pissväder har det varit hela dagen och jag försovde mig dessutom och när man behöver ett paraply som mest då hittar man inget. men nej, nu när jag kom hem och det inte regnar längre(till och med sol?!) då hittar jag det där satans paraplyet. bara att försöka komma ihåg till nästa gång var jag har det.
gympan var typ för en gångs skull kul, innebandy dessutom! ingen sport jag egentligen föredrar..

blev träning efter skolan så jag kom hem någon gång vid 5. började ganska snabb med fördjupningsarbetet i rättsk och samhällsk. så nu har jag då skrivit några sidor. hoppas på att bli klar imorgon! skulle vara rätt najs eftersom att då får jag ledigt från de två lektionerna som vi har kvar under dessa veckor.
imorgon är det nationella i engelska och jag undrar hur det egentligen kommer att gå för mig? jag är verkligen inte bra på engelska nånstans och jag kommer nog aldrig bli det heller. men bara att göra sitt bästa, antar jag?
kan ju passa på att säga lycka till, till alla andra som ska göra det imorgon! ni kan iaf inte sämre än mig ;)

nu ska jag ta och se någon film/serie och sedan sova. måste vakna i tid så jag inte försover mig i imorgon också, för då missar jag nationella och det vill jag ju verkligen inte...höhö, nej nu kände jag att det blev en väldigt lång och ointressant text(händer allt för ofta).... så hejdå och godnatt.

090505


sovde som sagt i stan igår tillsammans med emelie, bella och caisa. riktigt trevligt hade vi det. låg och käkade vindruvor medan vi såg film. jag och emelie hann även med en solning på suntan. det var riktigt jäkla härligt!
vi kom dessutom upp till skolan, inte pjåkigt. somnade inte direkt tidigt sen så hade jag en emelie som dessutom typ låg på mig och sov, haha;)

vilade några timmar efter skolan och nu ikväll blev det en promenad tillsammans med bella runt hamn och ursviken.
har också tittat på desperate housewives och nu sitter jag i sängen och funderar på om jag kanske ska sova snart.
har ändå en tuff dag imorgon..så det blir nog sömn bara om ett litet tag.
tjing.

090504

skoldagen har gått fort och har inte alls varit jobbig. dock känner jag mig ganska så hängig..
men det är väl sånt som händer.
nu ska jag packa de sista sakerna sen sticker jag till stan med emelie, caisa och bella. vi ska käka och sova i stan!
blir nog rätt najs.
puss


090503

jag har varit rätt off här märker jag. har inget att skylla på än att jag har verkligen inte haft lusten att skriva, har inte haft lust att göra något alls, haha!
men under veckan som har varit så har jag haft skola(endast 3 dagar!), blivit bjuden på muffins:$, varit på dåligt humör, sett oth, andra avenyn och egentligen inte så mkt mer!
sen så var det ju valborgs, började att grilla mat tillsammans med bella och sarah. mumsigt var det.
sedan så var vi också med massa andra ursvikare i ursviken, höhö.
vid 10? tog vi bussen till stan och vandrade med långsamma steg till kyrkholmen. där var de mycke folk. och ja, där var vi väl några timmar tills vi började gå in mot stan igen. kom hem till ursviken vid 3 igen. och ja sen finns det inte så mycket att säga.
det har varit superkanon väder iaf, och det gillas!
ikväll vet jag inte vad som händer, har för mig att jag egentligen skulle till mia och patrik och hjälpa till att städa. men mia har varken ringt eller smsat vilket måste betyda att hon antingen sover eller så.. ja det finns nog inget annan alternativ.
¨så jag kanske befinner mig hos dom ikväll istället. kändes inte peppandemen nu har jag som lovat så..
nu ska jag forstätta njuta av solen innan den försvinner!
puss

RSS 2.0