You want a piece of me.

Sitter nu här och har duschat och fikat lite smått,  behövs ju inte så mycket när man praoar på en restaurang  ;)
Ska snart gå ner och göra mig fullt klar, sen bara sitta här och kolla runt tills bussen går 10.08.
Vi skulle tydligen få en överaskning av killarna idag,  jag och Frida har dock ingen aning om vad det är än., men det ska väl bli spännanade.  Ikväll ska jag vara med Martina och Josefine. Ingen aning om vad vi ska göra, så hör av er, somsagt så har jag ju gratis sms, så smsaa :)
På lördag blir det att fara upp till stan på gymnasieinformation och lyssna en massa. Nej nu ska jag göra mig klar, hoppas ni andra har haft en bra praoveckan, och ni andra också som inte praoat utan gått i skolan eller jobbat.
Pusshej!



Föresten har ni lyssnat på
Piece of me med Britney Spears, om inte så gör det! :)

Tisdag

Har praoat två dagar nu tillsammans med Frida på Tre Kronor. Vi trivs som fisken i vattnet? haha, nej men det är hyffsat roligt, med snäll personal med humor, sånt gillar vi! Vi jobbar alltså 11-16, inte direkt sådär jätte jobbigt. Andra veckan ska jag också tillbringa med Frida på Avenysy, jag vet inte om jag nämt det tidigare ? Ska i alla fall blir jätte roligt, man brukar få ett presentkort där för 500 kr , så om det blir så, då blir det nog att ta hål i naveln
Ikväll har jag varit på step up med mamma, sen for jag direkt och träffade Josse, vi skulle vänta på att Martina kom hem, så vi for då hem till henne, och råkade dessutom göra en lite pinsam grejj. Imorgon efter praoen blir det kanske att bara vara hemma och ta det lugnt, vi får se. Kanske någon vill göra mig sällskap..
Nej, nu ska jag bara titta runt lite, sen blir det sängen pusshej!





vad håller jag på med?


Lördag natt

Kom nästan nyss hem, eller rättare sagt typ 20 min sen. Har varit med en massa folk, först Padde, Martina, Räv, Ekman Steevie. Sen kom Sarah, KIppe och Kippe och då blev det så att de flesta for till Padde förutom Martina hon for hem , och jag Sarah Kippe och Kippe for till Kippe. Ja för många kippar ja vet. Ja vi chillade där, sen kom Stefan.  Såg klart en film, följde Stefan en bit och fick sedan själv sällskap av K en bit.


snart sova, och sedan upp i morgon och göra?=)




I'm sorry...

Lördag

Igår var jag med massa brudar på grottan. Jepp, grottan en fredagkväll, men det funkade väl det också.
Såg kortet på dig och allt brast. Men jag samlade ihop mig. Idag är jag uppe hyffsat tidigt, men jag ska in till stan med Martina, kanske Frida och kanske Emma. VI får vl se vilka som följer med. För min del blir det att kolla på skor, en jacka, och underkläder. Sedan när vi kikat klart, blir det myspys fika på Waynes! Ikväll har jag ingen aning än om vad som händer, så om nån vill hitta på något är det bara att höra av sig.


Josefine och Ida for föresten till Malå igår .
<3

Onsdag kväll.

Hallå! Gårdagen tillbringade jag tillsammans med Josefine och Martina ! :)  Vi tog det lugnt och bara myste. Jag och Josse for hem rätt tidigt, kring 9 tiden, då hennes mamma kom och hämtade oss. Hemma så satt jag mig och såg Desperate Housewifes. Alltid lika bra! Dessutom hade vi svensakprov igår, och det känns som att det gick hyffsat bra ändå, inga större fel hoppas ja på.

Idag hade jag franskaprov, det gick inte så värst bra, men jag är inte så intresserad av franska och då går det väl sämre, men jag fick G i alla fall och jag ska göra några rest saker så jag förstår mer. Ikväll har jag chillat med J och M ett tag, vi färgade J' s hår och åt glass osv. Sedan var vi bara ute i snön och höll på tills vi tyckte det vart för kallt så vi började traska hem var för sig. Nu sitter jag här och har just druckit varm chocklad och ett äpple! mumma.

image42Alltid lika gott när det är kallt ute!


Nej nu ska jag plugga på soprovet som vi har imorgon. Ja ni hörde rätt, jag har/haft tre prov i veckan. inte det roligaste, men lika bra att försöka göra sitt bästa för dom följade två veckorna är det prao. Första veckan på tre kroner tillsammans med världens bästa frida! Andra veckan har jag faktiskt ingen aning om vars jag ska vara.. men någonstans blir det i varje fall. Nej nu plugg sedan sängen puss!


Söndag helgens slut

Har haft en helmysig dag/kväll. Började med att jag vaknade och gjorde igneting tills josse ringde vid 12, så jag gick och mötte hon ungefär en halvtimme senare. Så vi gick omkring sedan gick vi upp till Martina där vi såg på tv osv. Vi kom på iden att följa med hennes brorsa upp till stan i hans nya bil, så det gjorde vi. När vi kom tillbaka till hamn så for vi till Josse och efter ett tag kom Jenica så vi beställde mat och for och hämtade den och myste och såg på film, jätte roligt! Nu har jag nyss duschat och känner mig ändå pig?

Hoppas alla ni andra har haft en bra helg!

.

Lördag och Söndag

Ikväll så harjag varit med Josse, Martina och Jenica. Vi for in till stan och åkte sedan bil med några, fick sktjust till A-torp, där vi träffade några. Så vi var där ett tag och tog oss sedan in till stan för att vänta på att bussen gick. Martina och Josse fföljde med mig hem ett tag (min mamma och pappa var inte hemma, utan på någon julgala.) så vi satt bara här och pratade och sånt.
Imorgon ska vi köpa pizza och se någon film och bara mysa. Så otroligt skönt!



Varför kan jag bara inte sluta älska dig?...

Fredag

wiie, äntligen helg säger jag bara, så otroligt skönt!  Höll nästan inte på att kunna hålla mig vaken på sista lektionen som var no, som dessutom inte är något favorit ämne. Jaja ikväll så blir det att ungås med några av tjejerna och massa annat folk. Hoppas på att det blir roligt :) Bara att ni ringer och hör av er ikv, uppskattas alltid !
Blir dessutom att sova hos syster och Patrik ikv. Känns bra, så slipper jag komma hem.

Nej nu blir det, dusch mat osv, sen drar vi vidare :)


Torsdag kväll.

Skrev ingeting igår, så jag berättar kort vad jag gjorde. Först skolan som vanligt då, sedan en sväng förbi K. Kom hem nästan då maten var klar, så jag åt. La mig och vilade, satt mig vid datorn och for iväg och träffade Jenica och Sarah! :)  Vi hade det väl trevligt.

Så idag, skola precis som igår och som imorgon och som många andra dagar framöver... Längsta dagen idag dessutom, men med lucia träning och besök av Bo R Holmberg så rullade det väl på hyffsat. Somnade på No lektionen så får väl lägga mig och sussa snart. Ikväll har jag varit hos Nadja tillsammans med hon , Krille, Martina och Flisan. Vi drog vidare till kåken, fast Krille lämnade oss och skulle till Jon eller ta bussen hem? Hade "tjejgruppsdag" idag. Vi satt mest och snackade. Jag for därifrån vid 8 och cyklade till Ursviken och var med folket där. Imorgon blir det att umgås tillsammans med otroligt fina personer, puss!



Jag saknar dig, mer än vad jag någonsin trodde man kunde göra. Alla saker som finns här hemma och överallt , allt påminner om dig och det bränner så satans hårt. En stor fet klump i magen och halsen. Alla saker vi gjort, alla minnen tillsammans med dig. Så underbart fina minnen..
vad  håller jag på med...
vad fan håller du på med?

Tisdag

Dagen på skolan var väl som många andra dagar.. tröttsam? Men jag klarade mig igenom dagen ändå. Det var meningen att jag skulle på step up nu ikväll men det blev inte så alls. Utan jag for till min syrra en sväng tillsammans med Martina och sen for vi och va med Josefine, Vi gick och snackade, köpte godis och såg sedan Rosa the movie, och jag hade inte sett den faktiskt, men den var riktigt bra! Efter filmen föjde jag josse hem och hämtade min cykel och sedan trampade jag hemåt. Nu blir det nog snart sängen, om jag får mig i säng, så att säga, haha, brukar inte gå så bra. Jag som sett fram mot sovmorgon imorgon, har dock bara till 08.50, men det är bättre än ingenting, men nu så är det så att jag har kvarsittning så det är bara att bita ihop och pallra sig upp ändå.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer än, sugen på att göra nånting? :)

måndag

Ny vecka = en ny skolvecka. Inte det roligaste att vara tillbaka i skolbänken, men när man har världens bästa tjejer där så funkar det ändå hyffsat ! ;)  Skoldagen, tycker jag, gick ganska fort ändå. Med fiskpinnar som lunch och till det remouladsås,<3. haha. Kvällen har jag fyllt med promenad, skratt och roligheter. Imorgon peppar jag för step up. Hoppas att Martina får en plats där så hon kan följa med.  Annars vad händer i veckan. Är sugen på att göra nånting roligt. Dock blir det kanske det på fredag, middag på santana och sedan fest med tjejerna. Får se vad pengarna räcker till. Har inte ett öre kvar så...



fredag och lördag!

Fredagen spenderade jag i Kåge tillsammans med massor med trevligt folk.Dock var det lite kallt ute bara, men skönt när man kom in i värmen. Jätte kul att vara med människor som man inte är med och träffar så ofta dessutom, så jätte  roligt helt enkelt. Ikväll har jag bara tagit det lugnt. Kändes som att alla var borta? Men i alla fall så for jag iväg till Mia och Patrik och satt där och mös och såg på tv. Fick hämtning av mamsen kring kvart över 12.
Känner mig jätte trött nu och jag funderar på att sova, men det blir nog inte så, jag kommer nog sitta fast här ett bra tag till.
Imorgon kommer Nadja hem från Turkiet , vilken tid vet jag inte och Frida kommer hem från Thailand. Jag hoppas ni inte är allt för bruna. ;)



och vi får inte glömma att det har snöat! Tyvärr tycker jag inte så värst bra om det. Men det är väl bara att gilla läget och vänta tills nästa sommar! Fast egentligen är det väl inte specielt mycket snö, det är mest frost tycker jag?
image41





Jag saknar mina tjejor!


Torsdag

Ja, Martina sovde hos mig från igår till idag. Igår var jag med henne, Stefan och Padde. Idag for vi till Genex och såg film och bara tog det lugnt, sedan skulle vi hem till martina för att äta men så blev det inte. Utan vi for till Josse där hon och Ida var, dom satt och åt så vi blev bjudna på korv med bröd där. Sedan skyndade jag och Martina iväg till min syster där hon fixade mitt hår osv, sedan tog vi bussen tillsammans med Ida in till stan. Hon skulle se på sin träning och jag och Martina skulle umgås med Kippe och Robert. Så det gjorde vi, hyrde en film på hemmakväll, och när vi skulle ta sista bussen som gick från stan 22.20. Ja då är det klart att vi missar den. Så då står vi där mitt i stan och har ingen aning hur vi ska ta oss hem. Men som tur är så fick vi tag på Erik som hämtade oss. Tack.
Imorgon, är det någon som vill hitta på nånting så ring !
pusshej

RSS 2.0