stan

så, nu efter ett hyffsat långt inlägg så tänkte jag bara tvärt skriva lite om vad jag gjort idag/ikväll.
Först jobbet, och det gick fort, inte så jobbiga saker man ska göra=) sen hem och duscha och sånt, efter det blev det stan tillsammans med Frida och Sarah. Jag köpte: ett linne, hårspary, en BH, och en munktröja. Dom andra hittade också jättefina saker.

Hann också med att snabb åka en karusell, vet inte vad den heter, men den var väl hyffsat rolig! :)

                                         

hihi, inte den vi åkte, men bilden var ganska söt.

sen efter stan for jag hem och har bara tagit det lugnt. Har sett filme Good luck Chuck och den var faktiskt riktigt bra!
Jag har sett lite på tv också, men nu ska jag nog ta och sova om jag orka upp imorgon, puss.

25 juni

hehe oppsan, där var det en paus, en lååång paus. Det funkar det också. Så nu har vi alltså gått ut nian, haft forsränning och allt som hör till =D Annars har det nog inte hänt något speciellt, vädret har ju inte varit det bästa, så man kan som inte vara ute och sola eller bada.. men det kommer väl nån gång?



- här har vi då klassen, riktigt glada eller?

                                    
- sådär, där är då alltså vi. Några av dem är de jag umgås mest med, men alla är lika fina! :) (blandade från9a&9b)

Sommarjobbet har också börjat, är redan inne på sista veckan nu, ganska skönt att ha första perioden, sen är man fri resten av sommaren. jag fick på fotbollsskolan som massor av andra kompisar fick. första "veckan" ( som endast bestod av en lördag och två söndagar) hade vi bara genomgång, eller vad man ska kalla det, pratade om hur man skulle vara mot barnen osv.
Sen kom då veckan med självaste fotbollen, och barnen då.. vissa dagar var bättre än andra, och vissa dagar ville man bara dö, men vi överlevde även den veckan så nu har vi då sista veckan där vi gör lite av varje, är nere på gunsen och river och städar och håller på. Har även hunnit vara sjuk måndag och tisdag, jobbiga förkylning.

Midsommar, den tillbringades i Ursviken tillsammans med trevligt folk tycker jag faktiskt, vi gjorde ingeting speciellt men ändå! :)
Hade huset för mig själv när jag kom hem från att ha umgåtts. Var nog det skönaste jag varit med om, att ha musiken på, på natten utan att nån ska vakna=D

Nu i veckan är det stadsfestivalen då, ons-sön tror jag?=) blir nog kanske att gå in på lördagen om det blir som bestämt, men allt kan ju ändras ;)
sådär, nu har jag nog berättat om det mesta som har hänt då jag inte har skrivit någonting.
hoppas ni har ett bra sommarlov i alla fall!!

onsdag

Skolavslutningen närmar sig med stora steg! Nu är det inte länge kvar alls. Fredag den tretton halv 12 i ursvikenskyrka, ses vi?;)

Igår var det balen, så jag var där ungefär hela kvällen och tittade( eller ja, när alla par kom till balen)
Mia och Patrik skulle dig så...image90







sådär, några av de alla kort som jag tog. Riktigt fina tycker jag. =]
Imorgon är jag ledig pga att Mia tar studenten så det blir till kyrkan först, sedan ett tag senare när Mia är klar med allt sitt, så blir det fika och sånt hemma hos oss.

Ikväll har jag varit hos fikat hos farmor för vi "firade" att min kusin Camilla tagit examen på högskolan! :)
Sedan körde jag vidare mot Ursviken igen och var ute i det fina vädret tillsammans med Jenica..


måndag

hehe, ops har inte skrivit på ett tag. Men iaf så kom jag hem från sthlm söndag den 25 då jag även fyllde 16. Firade tillsammans med släkt och vänner. Så nu ett år äldre och snart slutar skolan, känns super!
Nu i fredags så överaskade Josefine,Martina,Sarah,Frida & Jenica mig, med ögonbindel och hela skitet, mat på lilla kina, presenter och övernattning i husvagn. Jätte mysigt och jätte kul!
Annars så tillbringade jag helgen tillsammans med vänner. Nu idag måndag har jag varit på skolan, vilat, varit på promenad med Jenica, träffat Kippe osv.  Så snart blir det sängen..

såhär ser mina sista veckor ut.
v.23
måndag- skola
tisdag - skola
onsdag- skola
torsdag- ledig(pga. mia tar studenten)
fredag- lediga (nationaldag, typ)

v.24
måndag - skola ( finns väl inte så mycket att göra längre.
tisdag- skola
onsdag- skola
torsdag- släptåget!!
fredag den 13- skolavslutning, forsränning osv!


sådär, nu blir det sängen godnatt!

RSS 2.0