100226


steg upp för snart en timme sen och har nyss kollat igenom restuppgiften som jag ska göra idag lite snabbt. blir alltså att fara upp till stan/skolan på någon timme för att göra bort det, sen så blir det att vandra på stan tills jag börjar jobba. efter det blir det att stressa en massa. slutar halv 8 och far då till farmor för att duscha och göra mig klar, sen så bär det av för party på atorp för erika som fyller år! blir dock att ta det lugnt eftersom jag ska upp på lördagsmorgonen för att jobba!


i can't hear the music

kul att jag har rätt lite att göra...
- svenskauppsats
- programhantering
- 2 st uppgifter i Internationell ekonomi
- 1 uppgift i Redovisning och beskattning
- idrottuppsats


sen även matteprov, fekprov, historiaprov och geografiprov!
känner hur bra livet kommer kännas nu för tiden....

gamla och lite nyare bilder hullerombuller.

















































































100224

var ovanligt pigg imorse när jag skulle upp faktiskt! är på skolan och har internationell ekonomi, vilket inte är sådär superkul. ska försöka skriva klart uppgiften om "den nya ekonomin".


100223



blev en liten sovmorgon imorse pga denna jävla mensvärk jag haft. men jag orkade mig till skolan där vid 10 iaf och skoldagen rusade nästan bara förbi! blev träning också efter skolan med frida, martina och bellis.
och när jag kom hem har jag försökt vara duktig med att ta bort alla mina saker som ligger lite överallt och även börjat på att skriva uppsatsen om handeln under vikingatiden.
nu sitter jag hos gulle och väntar medan han är på träning. är så jäkla trött så jag längtar tills jag ska krypa ner i sängen för att sova! ♥ 


the love of my life..


sommar och lov!!!



har precis duschat och klätt på mig så nu ska jag fara iväg till martina och käka middag med henne, sarah, frida och bella. blir mys! puss!


100222-


sitter och har programhantering just nu vilket faktiskt inte är jobbigt alls. håller på att skriva en "uppsats" om kontorsergonomi..
slutar kring 3 idag och då blir det träning med bella, frida och martina(?) 

100217



station för någon helg sedan! ♥

sitter och försöker förstå mig på feken, men det går ingenvart och jag är faktiskt inte förvånad.
provet imorgon lär gå skit och jag får helt enkelt skylla mig själv! känns däremot inte okej att kanske behöva göra om det sen..

men ska iaf försöka få in något vettigt i skallen och sedan blir det att hoppa in i duschen för att fara och mysa med gulle! ♥

100216

är som vanligt väldigt dålig på det här med att skriva ofta..
jag gör iaf inte alls mycket just nu, var för en liten stund sen ute och rökte med kippe, och nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma, vilket känns jäkligt långt bort. kommer förmodligen att hinna somna innan,hehe.
så jag säger godnatt nu! ♥

100209

sitter för tillfället och väntar på att gympalektionen ska ta slut och att historialektionen kan börja. blev inte att vara med på gympan idag eftersom jag fortfarande inte har blivit riktigt frisk..
tror dock inte att det är speciellt många från min klass som är med på gympan eftersom att ungefär hälften är kvar på skolan.

ikväll blir det kanske att umgås med martina, skulle vara rätt trevligt!
nä, nu ska jag ta och försöka fördriva tiden..


100205 - Malin Sofia Hellström

härmade sandra litegrann!


Fyller 18 år om 109 dagar, född den 25 maj 1992
Ålder: 17 år, 8 månader och 11 dagar
Född för antal dagar sedan: 6 465 dagar
Född på vilken veckodag: Måndag
Stjärntecken: Tvillingarna
Element: Vatten
Djur: Apa


100202

har varit lite off än en gång. hade riktigt kul i helgen hemma hos frida med massor med folk, sedan blev det utgång för vissa av oss:).
nu sitter jag hemma hos danne och gör egentligen ingenting. var inte i skolan igår och inte idag heller. har blivit riktigt förkyld och har haft ont i hela kroppen.
så jag har sysselsatt mig med att sova, titta på tv och läst om jag kunde drömma så det är ju inte helt fel det heller!

imorgon ska jag nog ta och släpa mig till skolan hur som helst, slutar vid 2 och vid 5 så ska jag annie och emelie gå till tatung och käka middag, det blir nog mysigt! ♥


RSS 2.0