Halloween!

Skönt att inteha någon skola att stiga upp till! Fast ändå så sovde jag inte ut så länge som jag tänkt? Jag vaknade kring 9, och det brukar jag väl inte precis göra.
Igår så for jag på step upen tillsammans med mamma var skönt att röra på sig. Efter det så skyndade jag hem och duschade, sedan fick jag skjust av mamma till skelleftehamn där jag mötte Martina och Krille! ♥  Vi gick och hämtade Krilles väska sen så bar det upp till Jon, där det var folk som lanade. Inte så värst kul, men vi stannade bara ett litet tag, sedan for vi ut för att träffa wulle, kippe osv. Jag skulle ha mina pengar från K.  Sen cyklade jag hem tillsammans med han. Var inte alls ute länge, men idag då är det ju halloween. Får se vad kvällen bjuder på, om det blir fest i hamn eller hur det blir allt mest. Nu på dagen ska jag i alla fall besöka Mia och Patrik i deras nya lägenhet!

vad ska alla ni andra göra nu under halloween?  :)

Tisdag

Idag blev jag hemma från skolan, ont i huvudet idag men ingen feber och det är väl bra. Det känns faktiskt lite smått bättre nu efter alla alvedon och att ha fått vila upp sig. Vi får se ifall det blir step up ikväll eller inte. Jag är otroligt sugen på det, bara huvudvärken har försvunnit. Ja, nu är det då lov, haha äntligen! :)
Har inte riktigt bestämt vad det blir nu på lovet. Nånting blir det alltid!

Nej nu blir det duschen och sen vila lite till! pusshej

födelsedagskalas

image40
Världens bästa syster har äntligen fyllt 18!!



Idag den 29 oktober är det ingen vanlig dag, nejnej, utan det är världens bästa syrras födelsedag. Nämligen min syster Mia. Har även 2 st till systrar, men tyvärr måste jag säga att jag har Mia som min favorit, speciellt nu när jag tycker att de små är i en otroligt jobbig ålder. (A) Nej nu var jag nog lite små taskig där...
Ja som sagt , Mia fyller år och nu blir hon äntligen 18 , så som hon längtat, nu blir det körkortet och allt annat som hör till när man blir 18. Dessutom får nog även Mia och Patrik flytta in i lägenheten imorgon! =)
I alla fall så samlades familjen plus farmor, mormor, faster, patrik, och kusin Camilla här ikväll. Vi fikade och hade trevligt tills ett samtalsämne kom upp som inte var det roligaste. Då brast allting....igen. Känslorna vällde upp såsom många andra gånger. Det gjorde inte heller saken bättre att jag redan var på dåligt humör och att jag har haft ont i huvudet hela dagen plus att jag har feber nu. Får se om jag ska upp till skolan imorgon eller inte..
Skulle väl vara skönt att vara hemma egentligen, vi fårse.


Nu ska jag nog lägga mig och vila eller se tv eller nånting, hoppas alla ni andra haft en bra dag!




"allting är så satans svårt utan dig.."

Lördag morgon..

fyfan, måste jag bara säga om mitt illamående just nu. Inte det roligaste, men det är väl nånting man får ta. Ja, gårkvällen.. den var väl rolig på ett sätt, men.. Ja det började väl med att vi kom till stan, där började vi dra oss till Kvirre och där började drickandet. Senare på kvällen gick alla ut därifrån, och jag skulle möta Kippe och Sarah följde då med mig, så vi gick med Kippe och Johan hem till nån Markus (han var inte hemma?) Där stannade vi inte värst länge.(och förlåt markus..) nej då skulle vi gå in till stan för Kippe och Johan skulle skicka mig med bussen. (Min mamma och pappa hade ringt)  Så ja åkte hem och Sarah stannade i stan med sin Kippe.

Och allt som hände där i mellan, behöver ingen veta! =)


Tisdag

Dagen på skolan var lång, seg och väldigt tröttsam. Hade huvudvärk så det bara sjöng om det, gick till skolsyster för att få alvedon så hon sa att jag var typ spänd i musklerna eller nånting? När jag kom hem så vilade jag ett tag och satt här, sedan vid 7 for jag på step up med mamma där var även josse! :) Var även roligt denna gång att vara med, var en annan ledare så det var lite annars än vad det var förra gången. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen gjorde jag te och såg på Desperate Housewifes( även fast jag redan sett ansnittet som var idag), och nu sitter jag här igen. Blir väl sängen om ett tag, eller?=)

bäst!

lördag och söndag

Ja, i igår så fyllde wulle år så det var fest i snesan och för alla som inte vet vars det ligger så ligger det i hamn.
Det var ändå hyffsat mycket folk, fast det var inte så mycket folk, och det är väl aldrig lika roligt när man är nykter. Efter ett tag så for jag, Martina, Ida och Josse till alba, köpte chips osv och for hem till Josse och såg en film. Vi hade otroligt kul och senare så kom då en del av folket som hade varit i snesan bla Sarah, Jenica,Joel, Kippe,Kippe,Erik, Linus osv. Dom stannade och chillade ett tag, men dom drog vidare ganska snabbt också. Fast Jenica och Joel stannade kvar med oss. Vi såg klart filmen och följde Ida till bussen sedan började vi andra också röra på oss.

Nu idag så for jag till Martina vid 1 tiden, vi bakade blåbärspaj och såg på tv. Jag åt middag där och sedan cyklade vi till Ursviken där vi mötte Linus, vi for till Kopparhallen och sedan for vi tre hem till mig och såg film.
 Så nu sitter jag här och snart blir det sängen för att sedan se ifall jag orkar med morgondagen på skolan..

tack för helgen allihopa, nu taggar vi till nästa brudar!!

Fredag och helg !!

Nu äntligen är det fredag. Blir nog ingen fest i helgen heller, eller det blir då nyktert? Men nästa helg så! :)
Ikväll blir det att vara med Sarah, Frida, Jenica och Emelie och vi ska till stan eller A-torp och ha roligt med folk. Får vi hoppas i alla fall. Annars så är jag glad över att jag får 200 kr av idag och resten av pengarna nästa vecka, så att jag kan köpa lite smått och gott idag ;) och dessutom betala tillbaka 50 kr till Sarah. Blir att svänga förbi Mia också innan jag åker in till stan, hon som for till Stockholm i tisdags och kom hem i går kväll. Inte ens sa hon att hon skulle fara, ha!
Imorgon,lördag, ingen aning vad jag ska göra, ingeting bestämt i allafall! Någonting bblir det alltid!
Ikväll blir det gomat med mamma och pappa!

Hoppas ni andra får en skön helg, puss!

torsdag

Helgen närmar sig, imorgon närmare bestämt ! =) Ska bli skönt att vila ut sig litegranna. Idag har dagen var seg med många och långa lektioner. Har dessutom haft redovisning på So:n, & oförberett prov på engelskan och nu sitter jag här och pluggar till no provet imorgon. Eller försöker i alla fall. Jag har då läst i boken om allting, men det är som att jag dras från pluggandet, det är verkligen inte min grej. Ikväll blir det att fortsätta plugga lite, sen fara tvärt till hamn och sedan till ursviken tror jag! :) Nej nu blir det mat och sedan fortsätta plugga!

onsdag kväll.

Blev inte att vara med Stina ikväll. Jag var istället i Ursviken och hade det trevligt med tjejorna, jag hade jätte roligt! :) Snart blir det sängen om jag ska orka upp imorgon till musiken som vi har första timmen. Jag kan även säga att jag har börjat cykla nu varje dag, vart jag än ska och närjag än ska någon stans så cyklar jag! Känns både roligt och skönt!
Imorgon blir det plugg till noprovet som vi har på fredag, kemi, inte alls mitt ämne inte något no ämne alls passar mig.. tyvärr. Sedan blir det nog Kåken eftersom det är tjejgruppen imorgon, så jag får väl pallra mig dit.


Nej nu blir det strax sängen, sov gott!

onsdag

Igår, ja "stepupen" var jätte rolig, vasr mkt folk där som man visste vilka det var osv! Så det blir att gå nästa vecka också, det är ju ändå mamsen som betalar. Annars så kvällen efter det passet gick inte så lyckat, blev bara helt fel, jag missuppfattade allt, och sen bara kom allt upp. Gick inte att stoppa alls. Jag gick hem från skelleftehamn, eller jag fick åka med Kippe sista biten,tack och hoppas du hade en jättebra födelsedag..
Hemma vart det inte så mycket bättre, men försökte att inte bryta ihop helt och gick och la mig hyffsat tidigt.

Idag, långtråkig skoldag med luciaträning sista timmen på dagen, riktigt kul faktiskt!
Ikväll får vi se ifall det blir att vara med Stina eller inte, annars så blir det väl nånting annat, far och träffar Sarah,Frida & Jenica kanske?=) Nu snart blir det glass i stora lass, haha ifall pappa orkar sig iväg och köpa!


sen så vill jag bara tillägga att mamma, du är helt jävla fantastiskt bra, känns bra att jag kan prata med dig om allt! <3

Tisdag

Dagen har varit ändå hyffsat lugn. Känns som att den inte var så jobbig trots allt. Nu efter skolan har jag bara tagit det lugnt och ätit. Snart blir det Step up med mammsen! =) Får se ifall jag hittar på nånting efter det, ifall jag orkar, ha!








We were made for each other
Out here forever
I know we were
And all I ever wanted was for you to know
everything I do I give my heart and soul
I can hardly breathe I need to feel you here with me

Måndag

Måndag, ny dag, ny vecka..Dagen har varit seg på skolan. Orkade inte med gympan pga huvudvärk som satt kvar i skallen. När jag väl var hemma var det bara att börja baka en långpannekaka som ska vara till imorgon.Klassen ska sälja fika på ett årsmöte på skolan. Så nu är det bakat och klart då slipper jag stå och sälja ist. Imorgon blir det step up med min älskade mamma. Jag har dessutom fått min skinnjacka som jag beställde för ganska länge sen, fast jag vet inte ifall det blir att behålla den eller inte, såg inte riktigt ut som jag trott. Annars vad händer i veckan?

Tisdag - Kippegubben fyller 16 år, Step up med mamma.
Onsdag - vara med Stinagumman.
Torsdag - Tjejgrupp?
Fredag -
Lördag -
Söndag -


nu lockar sängen, sov gott, puss!


söndag, slutet på helgen

Denna helg har då bara rusat förbi, har nästan inte hunnit med så fort har det gått.. Har mest bara umgåtts med kompisar hela helgen. Massa trevligt folk. Ikväll har jag tagit det lugnt med folk i hamn och cyklade hem med Kippe och Jonte kring 10 :) Imorgon, skola, kan inte säga att jag har längtat precis, men får väl hålla ut, om 2 veckor är vi lediga onsdag torsdag fredag så :) Dessutom kommer det pengar in på kontot på lördag! så pepp på fest med brudarna snart !
Hoppas alla ni har haft en trevlig helg!



"Största rädslan är att förlora dom man älskar. "

ny dag, nya möjlighter..

Ja, idag blev det av. Var inte som jag tänkt mig, inte alls..
jaja, ikväll blir det väl som sagt att vara med Martina, Robert och Kippe? Vi får se vad vi hittar på, nånting blir det väl.
Har inte så mycket annat att säga faktiskt förutom att , så otroligt skönt med helg!!



när jag är med dig kan jag slappna av,
när jag är med dig känner jag mig lycklig
när jag är med dig så känns allt bra..


sedan en annan sak din subba, du kan ta ditt , nej nu ska vi inte spåra, men jag gillar dig inte.......


Torsdag





                <--    Så eller så?  -->                     



Känner mig bättre ikväll än vad jag gjorde igpr kväll, vet egentligen inte vars alla känslor kom ifrån, dom bara vällde upp och gick inte att hindra..
Dagen på skolan har varit tröttsam, så som många andra dagar, men idag kände jag rent att jag höll på att somna sittandes under No lektionen.. inte bra där. Fortfarande många drömmar som följer mig i sömnen och det gör inte saken bättre. Kvällen har jag tillbringat i hamn på Kåken, där vi hade tjejkväll jag, Nadja,Martina och Flisan. Jag hade hoppats att Frida följt med, hade varit roligt. Annars hände inte speciellt mycket under kvällen, vi satt mest och pratade och var sociala med folk. Jag cyklade till hamn, ja n´ni hörde rätt, jag parkerade moppen i garaget och tog cykeln! Fick mig en cykelkompis på vägen hem, kändes trevligt att ha någon att prata med.
Imorgon då blir det av, det som jag gått och längtat efter och som nu gör mig nervös.. jag har tänkt på det här varje dag i flera veckor, och nu när det äntligen ska hända så känner jag mig bara..så konstig i skallen och magen.?
Men det ska nog gå bra, allt kommer ordna sig till slut, hur det än blir..

Imorgon kväll blir det att umgås med Martina och några killar.. som jag typ inte känner, utan bara har träffat ett fåtal gånger. Blir kanske att svänga förbi någon fest, vi får se vad som händer.


Ska strax lägga mig i sängen och sooova så underbart gott, i alla fall försöka. Ska upp extra tidigt för vi ska äta frukost med klassen kl.8.00 på Druvan och sedan halv 9 är det träning inför Lucia tåget. Känns helt overkligt att prata om lucia och sånna saker, är julen redan här? och snart kommer väl snön också....


jag vet inte vad jag vill längre.-

om du bara kunde förstå hur jag känner och hur jag tänker, så skulle du kanske förstå en liten del av hur mycket du sårat  mig egentligen. Jag längtar så jävla mycket tills jag får säga det till dig, slänga det i ansiktet på dig,för att du ska förstå..elelr åtminstone försöka förstå. Nog vet jag att jag borde glömma dig och släppa taget helt, men det går inte, inte än, varför vet jag inte..?  Det finns nog ingen som förstår hur mycket jag älskade dig och hur mycket jag fortfarande älskar dig, fast jag försöker att inte göra.. och hur mycket jag saknar dig, alla stunder tillsammans och alla små söta ord, och att få höra, jag älskar dig gumman, du är det bästa jag vet. Att vi sedan varit tillsammans i nästan 2 år, vi var trolovade,och sedan bara poff, allting är borta. Det går några veckor, sen verkar alltid vara borta för dig, du har glömt allting verkar det som,finns redan en annan i dina tankar. Trodde jag inte om dig..
Nu efter 6 veckor... 6 veckor? har det gått så lång tid? Fast egentligen känns det som att jag varit utan dig i flera månader..
Jag vill vara så bra kompisar som vi börjat vara nu på sista tiden, men det känns så otroligt fel ibland...
Jag vill bara spola tillbaka till då allt var så jävla OTROLIGT UNDERBART.

blablabla, nu svamlar jag, förlåt för detta emoinlägg..

Onsdag

Trög dag idag på skolan, slutade 14.55 och sedan kvarsittning tillsammans med massa andra tjejer i 40 min, inte det roligaste men det gick hyffsat fort ändå. Sedan vart det hem äta och försöka göra klart texten till engelska redovisningen som är imorgon. Jag kan då säga att engelska inte är mitt favoritämne precis och att det därför gått så segt att skriva denna text om lejon, att jag till och med fick ta hem och göra. Jag får väl hoppas på det bästa imorgon i alla fall. Ikväll ska jag ta det lugnt, antingen hemma eller så far jag till Nadja och hjälper hon att städa.
Jaja, nu ska jag fortsätta skriva så jag blir klar någon gång, hoppas ni får en bra kväll!





" Det finns känslor som aldrig tar slut, det finns bilder som aldrig suddas ut. "

redan söndag?

Jaha, så var den helgen slut, fast som sagt så är vi lediga imorgon, skönt!  Helgen lite kortfattad
Fredag - var med Sarah, Nadja,Martina,Krille,Kippe, och massa massa fler!
Lördag - Var med Nadja och Martina i stan ett tag, åkte epa till hamn till jon. Jag och Nadja tog oss in till "stan" eller rättaresagt nedanför gamla öb igen, kring halv 12 och insåg att bussen gick då, så vi tog bussen hem.
Söndag - Bakat bullar, tillbringat kvällen med Martina,Nadja, Robert och Kippe.


jaa, har väl haft en ganska trevlig helg, tack allt folk som man träffat på /pratat med osv ! :)
Hoppas Frida och Emma har haft det trevligt i Piteå, saknat er girls, men vi ses imorgon Frida! ;)



image36
Världens Bästa!



" Jag försöker, jag försöker, tro mig.. "

Torsdag

Idag har dagen varit seg eftersom vi hade långdag och det är väl inte det bästa. Fast jag tog sovmorgon och skippade musiken, kändes skönt! :) Ikväll har jag tagit det lugnt, pluggat lite och hann även ut, är med i en tjejgrupp på kåken så jag var tvungen dit på ett möte för att planera vad vi ska göra alla torsdagar. Imorgon, fredag, slutar ganska tidigt och det känns skönt nu när helgen kommer och allt!  Jag haräven kommit på varför jag är så trött hela tiden på dagarna, eller jag tror iaf att det är såhär att jag lägger mig inte sådär jätte tidigt men inte heller jätte sent  och nu de senaste veckorna pga alla omständigheter så har jag börjat drömma massa olika drömmar. Drömmarna handlar oftast om samma person/personer och ibland om samma sak. Sen kan jag då även vakna mitt i natten av drömmen och då går det inte alltid lika lätt att somna om. Så det är vad jag tror..
jaja, men till imorgon, någon som har lust att följa med till stan och ha kul?! :)





" jag saknar att höra : jag älskar dig! "

Onsdag

Dagen har varit hyffsat seg på skolan, men det är posetivt att nu är det slutet på veckan och vi har en extra lång helg eftersom vi är ledigamåndag :) Har som ingeting nytt att berätta egentligen så detta blir ett kort inlägg.
Ikväll har jag ingen aning om vad som händer, nånting blir det väl säkert. Hoppas ni andra får en bra kväll.



 " Ta mig tillbaka till då allt var bra.. "



RSS 2.0