Tisdag kväll..

Blev en hemmakväll idag, men skönt det också! Mina småsyrror bakar gooda muffins så det blir väl att smaka sen (; och samtidigt se ifall det finns nånting sevärt på tv.
Föresten så har jag bestämt mig för godislöfte, ( ja,ni som vet hur det har gått förut för mig...så jaa jag vet också, )men det betyder inte att jag inte kan förbättra mig,så denna gången ska det hållas i alla fall ett tag. Kan bli svårt eftersom att jag är en godisgris, fast egentligen så kan det också bli lätt för jag har känt på sista tiden ( några veckor) att godis börjar bli äckligt, man är inte lika sugen längre så det är bara att hoppas!
Dessutom har jag bestämt mig för att förga håret... mörkbrunt alltså! :)
Så stan på fredag för att köpa hårfärg,lite nytt smink och en present till Kippes lillasyster Hanna som fyller år 8 år på fredag ( hon är lika gammal som mina M&M, mina småsyskon)  vet ej vad jag ska köpa en men nått hittar jag allt..
bild från fotbollsläger i Norsjö.. sådär kommer mitt hår kanske se ut..

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

PEPP PÅ LÖRDAG TJEJER!   ♥

Tisdag

Igår tränade jag för första gången på en vecka har varit förkyld och är fortfarande lite grann, det gick segt som fan!
Efter träningen umgicks jag med olika folk dock inte så länge och när jag kom hem var jag ruggigt trött..

Dagen har gått hyffsat fort idag faktiskt.. ikväll vad blir det då?
Sarah,Jenica?


Söndag kväll..

..och jag är trött, så det blir sängen alldeles strax tänkte bara skriva lite smått. Var med Bella,Frida,Sarah och Jenica ikv, var inte någon längre stund men kul att träffa de som just kommit hem från Turkiet.
Jag har dessutom börjat fundera på mitt hår, eller ja, vilken hårfärg jag ska ha egentligen...min vanliga hårfärg är väl typ ljusbrun och nu har jag nästan den färgen lite ljusare på håret längs ner.. men jag är nästan sugen på att göra det jätte mörkt brunt igen.. jag saknar den färgen.. vi ser vad som händer.


image29

älskling, du är bäst..du gör mig lycklig.
Jag älskar dig ! ♥


nu sängen och prata med älsk, sen godnatt !

helgen

I helgen har bl a  sovit med älsklingen, varit med Martina och Rebecka, farit till Haparanda, IKEA tillsammans med syster,Patrik,Emma & Zacke , och sett på fotboll. Nu sista dagen på helgen så har Frida kommit hem från Turkiet så det blir att umgås med henne och massa andra ikv, ska fara till Bella om ett tag :)

I
morgon är det skola med fotografering, kliva upp tidigt och sluta hyffsat sent, kring 14.50, på kvällen blir det träning, får se hur det går nu när jag har varit riktigt förkyld, allt är inte borta men det är bättre!


nu blir det äppelpaj och vaniljvisp!

torsdag

Andra skoldagen idag.. mja känns väl inte så jobbigt just nu, men tro mig snart är jag less! Så idag har jag varit med syrran, hjälpt henne att flytta möbler och sånt där( de har upptäckt att de har vattenskada i lägenheten, så nu ska alltid fixas innan de kan flytta in. ), sedan blev det tv och chips med patrik. Så jag kom hem för ca 15 min sen och nu är jag hyffsat trött och ska gå och sova, dessutom är jag ruggigt förkyld, och det gör ont överallt...


jag saknar frida och sarah!♥




sovgott!

måndag kväll

Märkte att jag inte var så väldans duktig på att stava i det förra inlägget, förkyld....haha!
Iallfall så har jag tillbringat dagen i Mia och Patriks lägenhet, har tittat på när det byggt, riktigt fint blir det :) Och vid 9 kanske? jag vet inte, så for jag till Nadja och var med henne och Martina, var ej där så länge, känner att jag behöver vila mig om jag ska bli frisk. Skola om två dagar, ja vi ska vara i Maggans stuga på onsdagen.. och faktiskt så känns det inte så peppande (?) vet inte, jag hoppas nästan på regn..
haha, aja vi ser hur det blir med det, sov gott !

måndag

Vaknade inte för så länge sen, och det var inte det roligaaste, jag har blivit förskyld dessutom:(  tack älskling för att du smittat mig.... sen hoppas jag att du har det bra i den nya skolan och allt, ha! :)
Idag(?) så funderar jag på att fara till stan, pengarna har ju kommit, men känns onödigt att slösa redan första dagen, men sen så är det saker jag behöver och jag är skyldig syster pengar, aja vi ser hur det blir med det. Följer iaf med då Mia och Patrik ska kolla på tapeter tror jag, det ska börjas bygga upp en vägg idag tror jag dessutom där.
Ikväll(?) har jag träning, men jag är förskyld och jag har skavsår... jätte kul..inte, men sen kanske man måste träna inför DM matchen på onsdag, men det lär ju bli lätt att springa om det skaver i fötterna och halsen brinner? :(
jaja, där vet jag inte heller, men jag ska iaf vara med Nadja och Martina, var länge sen så det blir kul ! :)


söndag

Var några dagar sen jag skrev, men har väl inte haft så mkt att skriva om, har jag igentligen inte nu heller, haha.
Kom iallafall för inte så länge sen hem från matchen med u18(?) utvecklingslaget iaf, vi mötte Morön och vi vann med 8-1, kändes bra! Har fått skavsår på båda fötterna men får hoppas på det bästa för på onsdag är det DM-match mot Morön. JAA, vi ska spöa dom! :}
Frida& Sarah for imorse till Turkiet och ja, jag är avundsjuk.. :( Medans vi börjar om skolan ligger dom typ på stranden och har det skönt..
Ikväll händer det nog ingeting, ska köra förbi med en katalog till Mia och Patrik, som annars har flyttat till en egen lägenhet nu,finfin:) Känner inte för att göra nånting, utan bara slappa i sängen eller nått, är otroligt trött, dessutom måste jag försöka vända på dygnet eller vad man ska säga så jag ska klara att ta mig upp inför skolan...



ha en trevlig kväll puss!

oh happy day...

...inte. Känns som att jag har haft världens sämsta dag, fast vad vet jag?
Orkar inte skriva nått specielt som hänt..men iaf så fyller min mamma år idag/imorron.



jag saknar frida.

hemmakväll?

blev inte att vara med tina iaf, hon befann sig inne i stan, så.. det blir att bara vara hemma och ta det lugnt?
skulle kanske behövas. Aja, vi får väl se.

måndag

Jag känner mig typ lika grå och trist som vädret just nu, men man får väl hoppas på lite ändring! Ska snart på träningen, eller snart och snart men om en timma ungefär. Måste ju testa om mina fötter håller.

image28bild från en härlig kväll, tidigare i år.



Ikväll ska jag iaf vara med Martina, tror jag då =) Var ett tag sen man träffade henne..

söndag

Ska strax iväg och kika på fotbollsträningen, (ska stå över idag också pga foten) men jag tänkte bara skriva lite snabbt. Igår kväll umgicks jag med jätte trevligt folk, det spårade kanske lite (?) hehe,var dock inte ute så länge för jag passade egentligen mina småsyskon och jag var tvungen komma hem innan de skulle gå och lägga sig så..
Faktiskt så känns det som att jag längtar lite smått till hösten är här.. visst, sommaren är bäst, inge tvivel om den saken, och vinter,uusch. Men jag känner ändå att så skönt att bara ha massa slappa och mysiga kvällar inne och se på film eller vad som helst.. myys!
skolan börjar då om....1 vecka och 3 dagar! allting har gått så fort, men lika bra att börja om så man kan göra klart sista året här i Ursviken.

så nu ska jag göra mig klar, pusshej!

torsdag

Idag har det inte hänt någonting...alls faktiskt. Kunde inte heller vara med på träningen pga mina jävla fötter, ja den här gången var det då vänster foten som for, (den värsta), stukade den rejält. Så nu upp på balansbrädan och träna upp fötterna och hoppas på det bästa. Somsagt jag har då inte gjort annat idag än att sovit,suttit vid datorn,sett på tv och bakat  chokladbollar med min syster Maja, och dessutom så saknar jag Mia så otroligt!
image26syskonkärlek!

vad händer imorgon?
kurjan? ingen aning alls, hör av er, puss

Boviken

Idag vaknade jag hos älskligen av att det var otroligt varmt, gick inte att somna om, men klockan var ändå 12, så vi gick väl upp typ  en halvtimme senare och fikade. Sedan for vi iväg till Boviken, varmt var det ute, men i vattnet iskallt! Men det var väl skönt med en avsvalkning också ;)
Ikväll ska jag umgås med Emma, kulkul :)



Jag älskar dig Kippe, mest av allt i hela världen, du är mitt allt! ♥

soool

jag är vaken och det är jätte fint väder!!  Kanske far iväg till örviken med mina syskon, min mamma, Ann och Filip, me´n jag vet ej hur det blir. Ikväll träning sedan... kanske Kippe.





sorry, blame it on me..

Vaknade kring 1 tiden tror jag, brukar inte sova så länge egentligen men hade inte sovit så mkt annars så det behövde jag. Ikväll klockan 19.00 har jag match mot Sunnanå, hoppas på det bästa, men vi tar dom :}
Tyvärr så har vi inte hittat någon målvakt ännu, så det är väl inte lika kul att vi utespelare ska stå i mål hela tiden, menmen.  Senare efter det så ska jag nog umgås med Sarah, Frida och Martina trevligt! (:


- - - - - - - -
förlåt, det är mitt fel att det blivit så här.

varmt

ja, nog för att solen inte är framme och lyser såsom både jag och många andra skulle vilja, så är det ändå enormt varmt ute, jag skämtar inte.
Jag håller på att göra mitt "sommarjobb" haha eller, ja jag ska plocka maskrosor med en grejj som pappa har köpt som gör att det inte alls är lika jobbigt som det låter, och sedan ska jag basra fylla igen hålen med jord, sedan klart!


Jag hoppas på det bästa, för jag vill verkligen fara.. !

bilkörning ;)

Nu sitter jag här, och håller på att bli förskyld, ( är det sant ? :O ) känns inte direkt sådär kul precis....
Ikv har jag har träning och det gick väl hyffsat bra, sen efter det följde jag med då Mia skulle övningsköra till Patrik, haha och det slutade med att på vägen hem ( då det bara var jag och pappa) att jag fick provköra, jag kan lova att jag var rädd.. men men, jag for sedan iväg för att umgås med massa olika folk, kändes väl rätt okej.


Känner mig bara sur på mig själv för att jag är som jag är, men ska man verkligen det?

=)

jag är glaaaaaaaaaad just nu, för jag har laddat hem tre st "olika" Linas Kvällsbok, och det har bara varit fel hela tiden, på de två första så var det inget ljud på filmen alls, och på den sista så var det en ljudbok, lika med att det är ingen film utan bara en tant som sitter och berättar hela filmen, boring, men jag som har så tur så var Sarah inne på msn och ville skicka filmen till mig, så snart har jag filmen här (lär väl ta ett tag att skicka, men vadå, jag har hela natten.... ). Jag har sett den en gång förr på bio, men känner mig riktigt sugen på att se den igen !  :)
Men annars så far min Frida till Stockholm imorgon, och  jag hann inte träffa henne idag, så jag får vara med henne då hon kommer hem , så hoppas du har det roligast där bejb, ! :)

imorgon blir det bio med gubben, harry potter, hih =) sen kanske umgås med vänner, och sedan sova med älsklingen, alltid lika mysigt, puss


dessutom så börjar det bli riktigt kallt och mörkt på kvällarna, inte kul.... är hösten redan här? känns som att vi inte ens har haft sommar, den bara blåste förbi.


RSS 2.0