Söndag

har just kommit hem från sunnanå där vi spelat match, vi vann då mot sunnanå med 3-2 men inte spelade vi så värst bra ändå, men man ska väl tänka positivt, och varmt var det också, men man ska väl inte klaga på sommaren nu när den äntligen kommit. hurra!



 *             *   *             *   *             *   *             *   *             *  

känns som jag tappar greppet om mig själv, vet inte vad jag ska tro eller tänka, det känns bara så jävla svårt just nu, det känns som att det alltid ska vara nånting och jag vill inte att det ska vara så, orkar inte med det..
jag älskar dig så jävla otroligt mycket, du är det bästa.. du vet det,... och förlåt...

Torsdag

Var ett tag sen jag skrev, vet inte varför har inte riktigt haft orken. Vi har nu haft sommarlov i en vecka, och jag måste säga att vädret har inte varit det man hade hoppats på, synd!  Jag har tillbringat veckan tillsammans med kompisar och älsklingen och moppen , haha.
Imorgon är det då midsommar, jag ska tillbringa denna kväll tillsammans med underbara vänner,  frida, martina, bella, sarah och nadja skulle jag tro (:  trevligt.  Jag vet inte vars vi ska vara med vi kommer nog på nått (:


ikv så blir det att träna iaf, sista träningen innan upphållet, sen så har vi match på

söndag mot Sunnanå
måndag (DM MATCH) mot Åselle
onsdag mot myckle

wiiiiiiie :) världens bästa lag, ni är bästbästbäst.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sen frida jag vill att du ska veta, att du har fått mig att må så jävla bra på sista tiden, jag älskar dig verkligen,

Onsdag.

Ja, imorgon är det då skolavslutning, 8:an är då avklarad och nästa blir 9:an. Hoppas alla får en skön och bra sommar, för det ska då jag ha, får se om vädret håller med mig.

+ frida, du lyser upp min dag.
+ kippe, du är mitt allt. jag älskar dig.
+ sommarlov!



Ingen skola på de närmaste två månaderna då, riktigt härligt, ska bara njuta av ledigheten tillsammans med älsklingen, vännerna och familjen och sängen ;)

- bort med tankarna malin, felfelfel, men ändå så rätt... så kommer min sommar se ut..

måndag

härligt har den senaste veckan varit! dock har solen varit försvunnen idag, men inget regn inte ! =)
snart sommarlov, bara en "riktig" skoldag kvar, :)


tisdag sista skoldagen, finns inte så mkt kvar att göra nu på skolan, allt är avklarat.

onsdag släptåget där det är matcher mellan 9:orna och lärarna i brännboll och fotboll och sen så startar släptåget  med uppträdande, prisutdelningar och massa andra roliga saker, sen efter det en liten stund med sina mentorer typ (?)

torsdag SKOLAVSLUTNING 12.30 I KYRKAN, SEN SOMMARLOV, så jäkla härligt ! hoppas på det bästa i sommar,  att vädret ska bli varmt och skönt med mkt bad :}  och denna sommar kommer förmodligen bli den bästa ..wiiho.


puss på älsklingen som är världens bästa kille :)



Fredag

Har sovmorgon till 10 och sen har jag tre lektioner och sen slutar jag klockan 13.25 ! (:
Ikväll har jag match mot Kaif, det är borta match så det blir att fara och spela i Kåge då. Efter det så vet jag inte riktigt hur det blir, menmen.




+ frida,bella,emma,emma,lovisa
+ VÄDRET ! :*



kippe, du kommer alltid vara den bästa killen på denna jord, du är mitt liv, du gör mig lycklig, du kommer nog aldrig förstå hur mkt jag älskar dig och hur mkt du betyder för mig. du är bäst älskling :)

fredag

hade disco med klassen tonight, gick väl inte sådär värsta bra , menmen sånt händer.


övrigt så har fredagen inte varit någon hitt alls, allt blev skit.......
jag tycker inte om att säga hej då när man är "osams".... allt bara blev så fel..
och det är inte ditt fel, du ska inte må dåligt över det.





jag älskar dig Kippe mer än vad jag kan säga, det vet du, även fast jag är som jag är så älskar jag dig lika mkt, du är det bästa som hänt mig !

RSS 2.0