Söndag

Igår kväll for jag till stan tillsammans med massa folk, hade trevligt vissa stunder och ibland verkligen inte.
Idag blir det att plugga lite smått, måste skriva recension och jobba med engelska arbetet. Senare ikväll vet jag inte vad som händer, hör gärna av er!



" Vill inte gå och vänta på nånting som jag inte ens vet om jag vill veta,
du ger mig bara magont"


Lördag

Ja, fredag igår. Kvällen började med att vi tjejer for upp till stan där allting började. Efter ett tag var vi några som tyckte  att det inte var så speciellt roligt där så vi drog oss till hamn, där vi visste att det var folk, eftersom källar festivlaen hade varit.. Ja där var det väl.. trevligt vissa stunder. Det spårade dock lite mot natten, blev inte riktigt som jag tänkt det. Alla känslor bara vällde upp på en och samma gång, och det var inte det trevligaste..
och nu sitter jag här och väntar och jag vet inte om jag väntar på nånting bra eller dåligt.. och då känns det inte alls bra. Men jag ska inte tänka mer på det. Nej ikväll blir det att vara med Frida och Sarah och kanske Nadja och nån?=)

Onsdag

Idag fick man en sovmorgon, den behövdes verkligen ! Sen så gav vi oss av till Norvalla för att spela två matchen, den första mot Kaif, den andra mot Freja. Vi förlorade den första  med 1-0 och sedan så vann vi mot Freja med 3-2. Såå vi gick alltså vidare! wiho, det blir att vara ledig på fredag också för att spela fotboll även då! Jag måste säga att jag har haft väldigt skön vecka.
Måndag - skola
Tisdag - hemma, sjuk? vilade upp mig
Onsdag - Skolfotboll
Torsdag - skola
Fredag - Skolfotboll

bara två dagars skola! :)

Ikväll skulle jag då egentligen vara med älsklingsfrida, men hon kände sig trött och ville vara hemma och vila, det skulle ha varit skönt! Men jag for och kolla då Martina och Nadja klippte sig hos Matilda. Nadja slingade även håret blondt, det var jättefint tjejer! Sedan så for vi in till Jon, men jag och Martina stannade bara ett litet tag och sen vandrade vi till henne där jag hade moppen. Känner mig trött och helt sliten, blir nog en tidig kväll?
Imorgon blir att att fara till Piteå  och shoppa! Får hoppas på att mammsen bjussar på lite, eftersom att min börs inte är sådär välfylld, men det ska väl ordna sig.

image35

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
måste även tillägga att nu efter 4 veckor  känns det så himla mycket bättre, det har varit svårare än någonsin att vara utan dig, men nu känns det bra. och jag känner mig glad! För såsom du beter dig nu, så vet jag inte ens vad jag känner för dig, du är någon du egentligen inte är, någon som jag inte ens känner.

tisdag kväll

Blir nog att fara en sväng till Mia snart och bara ta det lugnt. Imorgon blir det skolfotboll, ååh jag längtar så otroligt, inte till fotbollen utan til att träffa Martina, det  var så otroligt länge sen jag träffade henne, eftersom hon har flyttat till sin mamma i Bureå under en tid. Så det ska bli jätte roligt!

Nej nu ska jag göra mig klar och sen fara, puss

Tisdag

Blev hemma från skolan idag, förkyld och i huvudet, och såklart så är det bara skönt att ha en dag ledigt från skolan ;) Har just ätit en portion gröt, haha ja nihörde rätt, gröt och det var jag som gjorde den, första gången och alldeles själv. Det gick super!  Jag tror att jag ska gå ner och ta mig en dusch så jag känner mig lite fräschare.
Ikväll eftersom jag var hemma så kanske det inte blir att göra så mycket, fast mina päron vet inte om att jag är hemma, men dom får väl reda på det sen eller något, men jag kanske kikar förbi hos syster, måste lämna en film och vem vet, kanske stannar där och ser Desperate housewifes.
På torsdag blir det pite!!  Får dessutom träffa Therese!♥

Nej nu ska jag ta den dära duschen som jag pratat om , hoppas ni andra har en bra dag på skolan :)
puss

Måndag kväll

Kvällen har bestått av att göra egentligen ingeting,  har bara tagit det lugnt och legat i sängen, men det är skönt det med! Eller jag var faktiskt snäll och for iväg till Irna och hämtade mat till Mia och Patrik. Och av alla personer man kan stöta ihop med så träffade jag de jag inte alls ville träffa! Ha, dumt, men sant..
Jag känner mig inte frisk alls, förkyld och ont i huvudet, får se om jag orkar fara till skolan alls imorgon.
nej nu ska jag kika lite på tv och tönta mig framför datorn, hoppas alla har haft en trevlig kväll, puss!



M, du är bra!


måndag igen..

ååh, gillar verkligen inte måndagar,  dom går så sakta och man känner sig så seg efter helgen. Jag och Frida var i alla fall duktiga och sprang konditionstestet och det gick  faktiskt ganska bra! :)
Just nu känner jag mig inte alls pigg, har ont i huvudet, känner mig hängig och vem vet, jag kanske har feber? får kolla upp det strax.  Hoppas veckan går fort, men det känns som att den kommer göra det, för nå är måndagen bortgjord, sen tisdag och på onsdag missar jag och massa andra tjejer och killar skolan pga skolfotboll, så då blir det sovmorgon! Sedan på torsdag är det vanlig skoldag men på kvällen ska jag kanske fara iväg till Piteå och shoppa! OCH SEN HAR VI FREDAG, HELG OCH PARTY!

Jag har inga planer än vad kvällen består av, vi ser vad som händer, men är någon intresserad av att göra nånting så hör av er!

söndag

Ja, lite kort om helgen, det blev en hamnhelg, roligt det med. Ikväll blir det att sitta hemma och se film, är ruggigt trött, får se ifall jag ser ensam eller ifall någon roligt liten filus vill komma och hålla mig sällskap! :) bara att höra av sig!

Imorgon ska jag springa konditionstestet... ojoj, så peppad jag är ..inte. Förkyld är jag också, men jaghar bestämt mig för att göra bort det ist för att bara skjuta upp det hela tiden.





PEPP PÅ NÄSTA HELG!!
fest med alla ursvikentjejor?=)
fira määth?=)


Torsdag

Bara en dag kvar till helg, så otroligt skönt. Idag har nog varit världens segaste dag tror jag, haft långdag till tjugo över 3, inte det roligaste. Har prov imorgon i No, (mitt favoritämne.. inte precis) fysik dessutom, det gör inte saken bättre, så jag ska plugga på det ett tag nu och ta en lång och varm dusch, så jag kanske blir fri från denna förkylning. Efter det kanske det blir att hitta på nånting ett tag om jag så hinner, hoppas det.
Ska börja plugga nu, ha en bra kväll, puss!

fortfarande måndag

jaha, kul det blev av den här kvällen då.... feber har jag? Hur ofta har jag feber? ty aldrig, men idag, jaaa då har jag feber, råskojj inte. Så det blir att vara hemma,, och tråka, fast det är ju Desperate Housewifes kl.21.00 på femman, tiita då!


Hoppas alla får en bättre kväll än vad jag fick, puss

Tisdag.

Dagen på skolan har varit seg, har lyckats bli förskyld igen så jag går omkring med huvudvärk och är bara hängig.
Men jag försöker hålla humöret på topp ändå. Har tagit av mig ringen nu, och jag måste säga att det känns otroligt tomt på fingret.. sedan den 17 Januari har jag haft den på mig..

Så nu har jag fått veta hur det ligger till, eller det har man väl fattat för länge sen, och det är svårt att tänka på ibland, får en stor fet klump i magen... men är det , det du vill så visst ! :)



Funderar på att lägga mig och vila ett tag nu bara för att vakna upp med ett nytt och bättre humör.


Måndag kväll...

Nu är jag trött, vill sova så jag orkar upp imorgon, fast jag har kommit fram till att nör jag än går och lägger mig så är jag fortfarande lika trött på morgonen.. så vad spelar då det för roll när jag lägger mig ? :)


vill bara visa en bild på Frida. Du gör mig glad sötnos.
image34PUSS!

Måndag

image33
Jag saknar sommaren.. !



Idag har jag varit på stan tillsammans med Nadja och Krille kom och höll oss sällskap där ett tag, mycket trevligt!
Men jag jag säga att färden till och från stan inte var den bästa, vi fördades på moppe, och det spöregnade och det det blåste och det gick inte fort kan jag lova!  Det blev ingen längre stund på stan eftersom ingen av oss hade pengar, men vi kunde ju i alla fall titta, och jag måste nog säga att jag har hittat världens finaste tunika/klänniningGina, oj, den var inte dåligt fin, jag får bara hoppas på att den finns kvar när jag har mina pengar. Dagen har väl varit ändå hyffsat bra faktiskt, jag försöker att vara posetiv och glad och ibland lyckas jag faktiskt. Fick höra en sak idag som jag redan misstänkt ett tag, och är du glad och gillar henne, då är jag glad för din skull, jag vill att du ska vara lycklig för jag bryr mig om dig så otroligt mycket.

ikväll, eller ja, det är väl redan kväll, så har jag inte mycket att göra, hade funderat på grottan där ett tag, men det lockar inte speciellt mycket. Moppen har nästan slut bensin och ja allt är bara fel dära. Så det får bli en hemmakväll med tv/dator och mys!

Imorgon skola som börjar med 2 timmar bild, otroligt drygt men på vårterminen blir det ingen bild alls! Seenare på kvällen är det Desperate Housewifes, ååh som jag längtat efter det! Jag ska nog tillbringa den kvällen med att vara med Johan.


Nu ska jag se om det är nånting bra på tv, PUSS!


!

Börjar bli trött redan nu, så det blir väl sängen snart skulle jag tro, om det inte är nått otroligt bra på tv som håller mig vaken, men det är nog ingen stor chans.

image32åååh, jag längtar så, men på tisdag ja då börjar det om!!




Hoppas alla har haft en bra helg , puss.

söndag kväll

Ja , jag passar på att skriva nu när jag känner mig som gladaast , tralaalaa :) såå, ja, matchen gick väl inte sådär super, inte för mig i alla fall, jag var på ett dåligt humör och var bara helt allmänt störd. Men vi spelade bra där i andra,och gjorde 3 snabba mål som dom inte var med på alls. Burträsk vann iaf till sist med 5-3.. Efter matchen for jag hem duschade och sen kom Kippe, vi spelade två matcher i fotboll på x-box, jag vann första, och tror ni jag var glad.. haha han har alltid vunnit över mig, men nu visade jag upp mina talanger, fast den andra och sista matchen ska vi nog inte tala om...det slutade nog vid 9-1 till han. Jag känner mig stolt ändå, sådeså. När vi spelat klart så chillade vi bara helt enkelt.

Imorgon, vad händer då?
Stan med Nadjagumman? sen träning men sen då? =(  vad ska jag hitta på?
M skippa dina kusar ;)



hör av er om ni vill hitta på något trevligt i veckan/helgen, feest?
slå en pling!


hjälp?

Ja juste, jag är less på själva designen som finns här, så jag är ute efter någon som kan med det här och är sugen på att hjälpa mig med det, säg till då.


Söndag

Så, en ny dag och inte är den specielt bra den heller, men jag kämpar på!  Jag ska snart i väg och spela fotbollsmatch mot Burträsk, ååh jag är inte sugen på fotboll har varit less pådet nu i några veckor.. men bara några träningarkvar och nån match sen är det klart. Efter matchen ska jag umgås med Kippe, ett tag iaf, får se ifall jag hittar på nånting annat efter jag varit med han , jag är ledig imorgon, det är posetivt i alla fall. Jag funderar på att fara in till stan och bara titta och prova kläder, var så länge sen sist. Har inte några pengar, men titta går alltid! Så om någon är sugen på att följa till stan, vem som helst så hör av er.





M, jag vet inte vad det är, men du gör mig glad...


såäre

Nu har jag inte skrivit på ett tag, nästan tre veckor sen sist som ni sett, (ifall det ens är någon som läser) och det har massor med saker sen dess, mest negativa saker. Det är inte alltid lätt att vara glad när man har tappat den personen som man älskade mest av allt, och tromig jag gör det fortfarande. Jag saknar dig,hela dig, Allting, precis, allting var så himla otroligt underbart tillsammans med dig,du gjorde mig lycklig, Allt vi gjort och allt vi sagt...och det är nu på kvällen det är som svårast , att ligga och tänka på dig och sakna att ha dig vid min sida i sängen..
Jag försöker vara glad, det gör jag verkligen , men det är inte alltid så lätt när man blir sårad om och om igen..
Du har visat mig en helt annan sida av dig själv, det är som att du är en annan person, och jag förstår inte, jag trodde du inte var sån, eller du var inte sån. Utan du var den jag älskade mest av allt, och att försöka vara kompis med den men varit tillsammans med i nästan två år det är inte heller det lättaste,

Christoffer Granlund.



och ni mina vänner, även fast det kanske inte alltid märks, så älskarjag er och uppskattar allt ni gör för mig!



RSS 2.0