hemma

Kom hem från Umeå igår (söndag) efter en otroligt rolig helg, vi har spelat bra på de flesta matcherna och det gick riktigt bra för oss, vi gick vidare till A-slutspel efter att ha blivit 2:a i gruppen. Men tyvärr så åkte vi ut på straffar mot Ersboda (vi var faktskt bättre:} ) Ja, och nu fick man veta att laget som vann hela Umeå var då Usa, och vi spelade oavgjort mot dom i gruppspelet, och vi är det enda lag i Sverige som dom inte har vunnit över, så jag tycker att vi ska känna oss stolta ändå ! :)
Ikväll har jag varit med Emmax2 och Krille, det var råskoj, vi bowlade (kom 2:a) och for sedan till Max där jag, emma och emma åt, och Krille for hem, sedan satt vi där och snackade om allt möjligt, jätteroligt!



åh min älskling, du är så otrolig, jag älskar dig, du&jag,vi


happyface

Imorgon far jag till Umeå tillsammans med fotbollslaget ( det bästa ) , vi kommer hem på söndag oavsett hur det går för oss. Ska bli trevligt att få vara på något annat ställe än Skellefteå.

Men jag kommer sakna min älskling otroligt mkt, du är bäst.. Jag älskar dig !!♥
ps, han rakade skallen idag.... =(...



dessutom, lite bilder från den trevliga tjejkvällen vi hade, så otroligt kul, mer sånt !
alla =)

middagen

välkomsdrinken ;)

mitt lag i kubb ;)

motståndarlaget =)


tjejkväll.

I morse for jag och mamma in till stan till en kiroprakt (?) eller om det nu heter och stavas så.. och kollade mina fötter som jag har stukat rejälit några gånger nu i vår/sommar. Så jag fick veta att mina fötter verkligen inte är så bra, jag har verkligen förstört ledbanden, så nu har jag några saker som jag måste göra för att träna upp detta. Vi får hoppas på det bästa, för som det nu ser ut så har jag väldigt lätt för att stuka fötterna och då blir det bara värre och värre. 

Men något trevligt som händer ikv är att det är tjejkväll ikv,, wiiihoe (:  Det kommer att vara några st tjejer, b la jag, Frida,Lovisa,Sara,Micaela,Rebecka,Johanna,Amanda,Paulina & Sofia, skojskoj ! Får komma ihåg att ta några fina bilder som jag sedan kan visa :) hoppas att ni har andra har en bra kväll, för det ska jag ha ! puss

...

känns som att allt bara går neråt just nu, orkar inte med allt tjaffs och bråk, det blir bara för mkt.
gör mig glad istället.

fortfarande tisdag

jag funderar på att ligga och se på filmer hela kvällen, för det kommer ändå vara sug väder imorron så vad ska jag kliva upp till, har ingenting att göa förutom träningen jag ska släpa mig till vid kl 20.00 , men annars, inget!



. . . . . . . . . . . . . . . . . . .
jag vart nästan glad igen, bara av att få skriva med dig, var så länge sedan vi sågs,

tisdag

idag har jag, då det fortfarande var hyffsat bra väder, varit på Kågebadet med mamma, min småsystrar och deras kompis, var väl ganska kul, bättre än att stanna hemma iaf.

men nu, så som många andra kvällar sitter jag hemma och göra ingenting,har supertråkigt och det är ungefär det värsta jag vet, specielt nu när jag inte är på det bästa humöret heller. Blir ledsen bara jag tänker på dig, och det är det som är problemet, för jag tänker på dig hela tiden.
men okej, jag ska inte klaga mer nuu,
nu ska jag iväg och hämta patrik, seee you.

blablabla

vill sova, men kan inte, är inte trött och har annat på tankarna..


. . . . . .. . . . . . . . .
du kan ju meddela mig när du har tid med mig.. hej så länge

måndag igen.

först fint väder med sol och allt, sen kommer åskan och efter det..regn regn regn..och nu sol igen :O nog är det allt lite små konstigt väder vi har.

ikv första träningen efter uppehållet, får se hur det går! (:



?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?  ?
  ?  ?

åh, det är så mkt man egentligen inte vet, och när man får veta det då vill man helst glömma det..

love.

somsagt så for jag mamma pappa och maja&mikaela iväg och skulle titta på lägenheten som kanske blir mias och patrik, måste säga att den var riktigt mysig faktiskt, helt underbar ! :)

åh, och sen fick jag höra att min älskling hade kommit hem, så nu har jag bara njutit av att vara med honom eftersom han har varit borta några dagar. Vi hyrde en film och bara myste. Du är det bästa jag vet, och jag är så glad över att du är min bara min!  Christoffer Granlund, Jag älskar dig!



imorgon ifall det är fint väder så som jag hoppas så blir det kanske baad, var ett tag sen (?)
och på kvällen blir det att fara och se på bio med bubben. puuuss

fredag.

Idag visade sig solen, för första gången på en vecka! så nu får vi hoppas att det bra vädret stannar och att det dåliga försvinner någonstans, för här vill vi inte ha det. Så på dagen har jag bara tagit det lugnt, var ute och sprang lite, och sen vid middagstid for vi (familjen) och åt på max, mmm,  hehe. Efter det for jag iväg till Nadjas stuga där jag var med henne och Martina, dom badade men jag hade inte orken,sen var det inte så varmt heller. När jag varit med dom ett tag så körde jag in till Ursviken och var med massa andra tjejor, Frida,Bella,Frida,Caisa,Emma,Lisa och Jenica, så jag tror jag fick med alla (A). Men det vart en tidig kväll för jag har så ont i skallen, så jag borde egentligen inte sitta här, men jag kände att jag var tvungen skriva av mig lite.
Imorgon blir det att fara och kolla på en lägenhet som min kära syster och patrik kanske ska köpa, måste ju kolla in stället (;
sedan så blir det martina (?) tror det iaf. :)

jag har inte träffat min bebbe sen i tisdags, jag saknar dig jue, kom hem till mig. ♥



 bild från skolavslutningen på mig och frida, loveu.




Pussycat dolls

Har just sett klart sista avsnittet av Pussycat dolls, tre tjejer kvar, Chelsea, Marissa R (?) och Asia, vinnaren vart då Asia. Måste säga att alla var verkligen duktiga! Vissa mindre duktiga på vissa saker, man alla var bra på sin grej, och det är väl det man ska vara (:



 Så nu efter denna tv-kväll ska jag nog kanske börja läsa någon ny bok, ( jag har läst ut de två jag lånade) , lyssna på musik och vänta på att älsklingen ska ringa. Han är föresten i Umeå med sin familj, han for igår, och jag saknar honom redan, men då känns det bara roligare att träffa honom sen när han kommer hem.


Idag så har jag föresten gått på stan med min mamma och mina minisyrrar , vart bra inköp med bra pris (REA) ;)
Dessutom så betalde mamma, så bättre kan det inte bli.
Jag fick mig:
Två par jeans, ett par lila och ett par blåa.
 (roligt med omväxling,har som alltid haft svart byxor, börjar bli lite tråkigt)
En vit T-shirt med knappar

och två huvtröjjor som vart rikigt bekväma (:

kvällen

Kvällen har bestått av att umgås med massa underbara tjejer! Frida,Frida,Lisa,Bella,Jenica & Caisa, tack det behövdes verkligen. Vi har sett två filmer, den första en skräckis (kom inte ihåg vad den hette) men den var dock inte så otrooligt läskig egentligen, och efter den såg vi Björnbröder 2, barnfilmer passar alltid !
tack för kvällen tjejer!




Imorgon passar jag MajaochMikaela, så vi ska åka in till stan och träffa mamma, där jag hoppas få lite nya kläder, alltid kul ! :}


nä, nu ska jag gå och se på en film jag lånade av Bella, hoppas att jag får mamma som sällskap :) sov gott !


tråkig måndag

idag har jag haft enormt tråkigt, jag har suttit vid datorn, gått en promenad , varit barnvakt och bara suttit inne och gjort ingenting... det är ju så otroligt tråkigt väder också så inte blir man något gladare av det heller.


jag saknar min frida.



- - - - - - - - - - -

jag tänker fortfarande på dig, alltid så glad och busig, nu är du borta, men du kommer säkert att ha det så otroligt bra!


..

                                                   image17


 jag måste nog gå ut snart i regnet på en lång promenad så jag får tänka på någonting annat..




mörk måndag.

Tessan har "flyttat" nu, sorgligt men sant..

image14
Jag älskar denna bild på Tessan och min syster Maja,otroligt fin bild som tog i vintras.




I hope life is good wherever you are, you will be forever in my heart..



jag älskar dig verkligen.



regn,regn,regn

idag lördag, samma skit väder som igår, kan inte bara solen få stanna? Allt känns så mycket bättre då.
Är dessutom på nästan världens sämsta humör, men men.


vad händer ikväll? :)

sol och värme!

                                         Iimage13

Idag är det lika varmt och skönt som igår, så härligt att bara vara ute och njuta av sommaren !
Så jag och mina småsyskon for iväg till Örviken och tog det lugnt i solen, de badade och höll på men jag tyckte det var för kallt , =P  När vi kom hem så for jag iväg till biblioteket och lånade två böcker, kände att jag var tvungen att läsa nånting. En av böckerna jag lånade var sann, de är helt klart bäst de sanna böckerna, och hemskast dessutom. Blir nästan så att man inte kan lägga ifrån sig boken när man väl har börjat.



Nej, nu ska jag gå ner och äta middag, ha en bra dag/kväll, pusshej!


sunshine :)

äntligen har vi sol och värme ! wiho, helt underbart, när det är såhär då kan man kalla det sommar !
Har varit ute idag lite smått, blir ju så hett efter ett tag, men jag har iaf klippt gräsmattan så jag kanske kan tjäna lite pengar, för som sagt så behövs alltid pengar, har nästan inte ett öre kvar efter helgen =( menmen, det är ju bara skelleftefestivalen en gång per år, så visst. Jag har dessutom tagit lite bilder idag, men det kanske jag kommer med senare ;)

ikv ska jag vara med världens bästa frida , vi får se vad vi hittar på , men nånting blir det , har alltid roligt med henne :)




sommar!


söndag

Idag vaknade jag upp hos min älskling, mihhi myys! Sedan så körde vi upp till stan, (jag hade kvar en karusellbiljett) så vi åkte frittfall, åkte den ca 5 ggr i helgen, och den var lika läskig varje gång, jag som är höjdrädd.
Där på stan gick vi och tittade lite smått och vi gick och åt, efter det så började vi köra hemåt igen.
Vid klockan 19.00 så for vi till gunsen och tittade på fotboooll, var mitt lag som spelade men vi vann dock inte, :(
Jag och älskingen vart lite sugna på något gott när vi satt där och såg på fotboll, så efter matchen tagit slut for vi hem till pälsk och gjorde jättegoda muffinsar :}


Nu sitter jag här med ett supergott te som heter "Skellefteå blandningen"mmmm super! jag smakade det första gången hos Kippe, upptäckte sedan att det även fanns här hemma,så nu ska jag bara njuta av teet, kolla runt lite på bloggar och sedan sova gott,föresten så hoppas jag att alla har haft en trevlig helg som jag har haft förutom allt bråk, men som löste sig, sov gott !




bjuder på en bild på älsklngen på examen som sitter där och är snygg i kavaj !

Dessutom en gammal bild på mig och frida på konfaläger i Munkviken, minnen därifrån. Så här har ni tjejen som lyser upp min dag, oslagbar helt enkelt !

RSS 2.0