boom boom pow

bild från tidigare i sommar när jag martina och josse var i luleå och shoppade!

kom nästan nyss hem från att ha spenderat kvällen med patrik och dp.
vi såg filmen beowulf, trodde faktiskt att den skulle vara dålig men icket, den var riktigt bra.
är ganska så trött eftersom att jag inte har sovit så mycket inatt och jag kommer ju inte få sova så jäkla mycket nu heller eftersom att jag ska upp till satskolan. där vi säkert ändå inte kommer göra något vettigt, men det känns ju ball.....

nej, mer än så hade jag inte att säga så godnatt.


090827

igår efter skolan(som var helt onödig och jag är inte förvånad) så gick jag på stan ett tag med bella, annie, caisa och frida.
sedan så mötte jag upp mia, vi gick och handlade, jag följde henne hem och hjälpte henne med disken (hur snäll är inte jag?)
efter det så åkte jag hem och hade ju en rätt trevlig överraskning som väntade på mig, polisföhör...
vilade iaf ett tag sen for jag ut och hämtade några saker och sen träffade jag martina, josse och david.och efter det blev det middag, promenad, film hos mia.

försovde mig idag, men jag är inte så värst brydd eftersom att våran skola ändå har en förmåga att vara rätt sega själva så jag ska väl fixa det sista och sen blir det att gå till bussen.
puss

090823


imorgon börjar skolan om och det betyder att sommarlovet är slut.. jepp, tråkigt men sant, det har gått otroligt fort i år. förstår inte vars dagarna har tagit vägen..
visst jag har jobbat en hel del men jag har haft pengar och det lönar sig väl alltid. på ett sätt känns det väl kul att bara få komma till skolan och se om det är några nya förändringar eller så, men annars så tror jag att man kommer lessna rätt fort!

annars så i helgen har jag mest varit i ursviken och haft det trevligt.
igår så var jag och martina hemma hos mia och patrik med dem och dp. vi såg filmen the hangover, som jag faktiskt inte hade sett än och den var ruskigt bra! sen så fanns det ju två stycken(martina och mia) som somnade och missade ungefär hela filmen, haha.
sen vid 2 så kom vi på att vi skulle upp till stan för att käka och så blev det. kom typ hem vid halv 5 och sov riktigt skönt tills jag skulle iväg och jobba.
så nu var det "sista" jobbardagen. eller jag ska jobba nästa vecka också, och sen vet jag faktiskt inte hur det blir med jobbet.
men det får väl vänta och se!
precis som jag väntar på lönen som kommer i veckan, vet inte ännu riktigt hur mkt det blir denna gång, men alltid lika roligt!
nej, nu känner jag att detta vart riktigt långt och det är nog dags att börja avrunda det hela.
film NU sova SEN.

sommarlovets slut.

har inte skrivit på 3 veckor om inte mer?
men det är rätt skönt det också haha.
jag har väl hunnit med en del sen dess.jobbat har jag då gjort i massor..
umgåtts med mina fina vänner, varit mycket hos min syster och umgåtts med henne, patrik och dp. varit i byske har jag också med sarah och martina. riktigt kul var det!

hinner inte skriva så mkt mer, ska ta och fika klart och sedan drar jag och jobbar. slutar halv  8 så det blir en heldag idag.

RSS 2.0